Свинина в горщику з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Просте і смачне блюдо, яке з задоволенням з'їдять всі члени вашої родини. Головне - щоб горщиків на всіх вистачило. Отже, рецепт свинини в горщику з картоплею - вивчайте і готуйте!
У моїй родині горщики для готування їжі використовуються часто. Їжа в них виходить особливою на смак. Всі інгредієнти обмінюються своїми смаками і виходить дуже смачно. Спробуйте приготувати свинину з картоплею в горщику, і я впевнена - ніхто у вашій родині не залишиться байдужим до такої страви.
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Цибуля чистий, нарізаємо довільно і обсмажуємо на сковорідці на олії хвилин 5.
Морквину очищаємо і натираємо на крупній тертці. Відправляємо до цибулі на сковорідку обсмажувати хвилин на 5.
М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо з цибулею і морквою.
Ми готуємо 5 горщиків, тому розкладаємо вміст сковорідки по всьому горшочкам. Солимо, перчимо і додаємо кетчуп.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Розкладаємо по горщикам і заливаємо водою так, щоб вона трохи закривала картоплю. Закриваємо горщик кришкою і ставимо в духовку. Запікаємо при 200 градусах до готовності картоплі. Приблизно хвилин на 45.
Ось така смакота вийшла:) Дорослим можна подавати в горщику, а діткам краще викласти в тарілку.