Свинина в червоному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.
Це чудове м'ясо в червоному соусі підійде не тільки для повсякденного вечері, але і на святковий стіл. Блюдо виходить апетитне, соковите і ароматне. Готується досить швидко і просто.
Опис приготування:
Якщо ви думаєте, що приготувати зі свинини, то беріть на замітку мій рецепт. Тим більше що готується страва неймовірно просто, досить швидко і з цим впорається навіть починаюча господиня. Свинина виходить ніжною, смачною, ароматної і соковитою. Таке блюдо чудово підійде для ситного обіду або вечері в компанії гарніру з картоплі, круп або макаронів. Як приготувати свинину в червоному соусі я вам розповім. Приступимо!
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Прованські трави - 0.5 чайних ложки
- Вода - 2 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте свинину, цибуля і перець кубиками. Моркву натріть на тертці по-корейськи.
М'ясо обсмажте в сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Додайте сіль, спеції, паприка.
Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте разом.
Додайте моркву, перемішайте, обсмажуйте 2-3 хвилини.
Додайте нарізаний перець. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
Додайте томатну пасту, сметану.
Наливати 2 склянки води. Трохи солі.
Гасіть на повільному вогні 20 хвилин.
Свинина в червоному соусі готова. Подавайте з будь-яким гарніром.
Неймовірно ніжне, ароматне, томатно-вершкове м'ясо. Смачного!