Рецепт Свинина королівський фото

Свинина королівський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тут представлений досить цікавий варіант приготування свинини, який стане справжньою окрасою святкового столу - це дуже смачне і ситне блюдо, яке не залишить вас байдужими.

Опис приготування:

Останнім часом мені все частіше стали потрапляти на очі різні рецепти з м'ясом, які можна ефективно використовувати для святкового столу, і цей простий рецепт свинини по-царськи один з них. Як тільки я його прочитала, я вирішила спробувати приготувати таке мяско, ніж я і зайнялася цим же ввечері. Чоловік був приємно здивований привабливим ароматом, як тільки увійшов у квартиру, ну а далі - краще, він з таким апетитом їв соковиту свинину, що мені довелося приготувати цю страву і на наступний вечір, дуже вже він просив мене. Мені мяско теж сподобалося, а для приготування я використовувала домашню аджику, так що вийшло дуже соковито і трохи пікантно, а картопляна шуба йде як додатковий гарнір. Вам я теж дуже рекомендую спробувати цей кулінарний шедевр, тим більше що зробити таке блюдо дуже просто, і мій рецепт свинини по-царськи з фото допоможе вам швидше з усім впоратися.

  • Свинина nareznaya - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Картопля відварна - 3-4 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина королівський - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою і висушуємо. Потім трохи відбиваємо, посипаємо сіллю і спеціями і відправляємо на годину в холодильник. Коли м'ясо промаринуется, викладаємо його на деко, а на нього викладаємо нарізану кільцями цибулю.
свинина королівський - фото крок 2
Картопля слід попередньо відварити і остудити. Трьом картопля на крупній тертці і акуратно викладаємо на м'ясо.
свинина королівський - фото крок 3
У склянці змішуємо майонез з аджикою, а потім намазуємо цією сумішшю м'ясо, зверху кладемо нарізану кружечками помідор. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом години, для 5 хвилин до готовності посипаємо м'ясо тертим на крупній тертці сиром. Готове м'ясо викладаємо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню приємного апетиту!

Схожі рецепти