Свинина королівська
(покроковий рецепт з фото)
Тут представлений досить цікавий варіант приготування свинини, який стане справжньою окрасою святкового столу - це дуже смачне і ситне блюдо, яке не залишить вас байдужими.
Останнім часом мені все частіше стали потрапляти на очі різні рецепти з м'ясом, які можна ефективно використовувати для святкового столу, і цей простий рецепт свинини по-царськи один з них. Як тільки я його прочитала, я вирішила спробувати приготувати таке мяско, ніж я і зайнялася цим же ввечері. Чоловік був приємно здивований привабливим ароматом, як тільки увійшов у квартиру, ну а далі - краще, він з таким апетитом їв соковиту свинину, що мені довелося приготувати цю страву і на наступний вечір, дуже вже він просив мене. Мені мяско теж сподобалося, а для приготування я використовувала домашню аджику, так що вийшло дуже соковито і трохи пікантно, а картопляна шуба йде як додатковий гарнір. Вам я теж дуже рекомендую спробувати цей кулінарний шедевр, тим більше що зробити таке блюдо дуже просто, і мій рецепт свинини по-царськи з фото допоможе вам швидше з усім впоратися.
- Свинина nareznaya - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Картопля відварна - 3-4 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком