Суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю супи, часто експериментую зі смаками і різними продуктами. Яловичина дуже добре поєднується з будь-якими продуктами, саме тому ділюся рецептом, як приготувати суп з яловичиною.
Смачний, ситний і наваристий суп, з насиченим пряним смаком. Основою такої страви є яловичина, рисова крупа і велика кількість часнику. Дуже рекомендую спробувати приготувати його, на зміну звичним нам вермішелевий супів або картопляним, де найчастіше використовуємо більш доступну курку. Подають супчик гарячим і зі сметаною.
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Рисова крупа - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Томатна паста - 100 грам
- Сіль і мелений перець - За смаком
- Лимонна кислота - За смаком

1. У каструлю наливаю воду, очищаю цибулю і розрізаю на 2 частини, одну з них кладу в воду і ставлю її на вогонь, після закипання варю на слабкому вогні.

2. Другу половину лука подрібнюю, морква чищу і мою, нарізаю брусочками. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю рослинне масло і обсмажую спершу цибулю до золотистого кольору, а потім викладаю і морква.

3. Мою і нарізаю шматочками м'ясо і додаю його до цибулі і моркві, обсмажую практично до готовності м'яса, після чого кладу томатну пасту і перемішую.

4. Чищу, мою і нарізаю кубиком картоплю, з каструлі на плиті дістаю цибулю і відправляю картоплю.

5. Через пару хвилин кладу піджарку з овочів з м'ясом, перемішую і варю 10-15 хвилин, потім додаю промитий рис. За пару хвилин до готовності рису кладу сіль і мелений перець, лимонну кислоту і відвалів часник, вимикаю і наполягаю пару хвилин.

6. Готовий суп виходить гострим і ароматним, для більшого контрасту подаю його зі сметаною.