Рецепт Суп з яловичиною фото

Суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Морква, Часник, Цибуля
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Дуже люблю супи, часто експериментую зі смаками і різними продуктами. Яловичина дуже добре поєднується з будь-якими продуктами, саме тому ділюся рецептом, як приготувати суп з яловичиною.

Смачний, ситний і наваристий суп, з насиченим пряним смаком. Основою такої страви є яловичина, рисова крупа і велика кількість часнику. Дуже рекомендую спробувати приготувати його, на зміну звичним нам вермішелевий супів або картопляним, де найчастіше використовуємо більш доступну курку. Подають супчик гарячим і зі сметаною.

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Рисова крупа - 100 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Томатна паста - 100 грам
  • Сіль і мелений перець - За смаком
  • Лимонна кислота - За смаком
суп з яловичиною - фото крок 1
1. У каструлю наливаю воду, очищаю цибулю і розрізаю на 2 частини, одну з них кладу в воду і ставлю її на вогонь, після закипання варю на слабкому вогні.
суп з яловичиною - фото крок 2
2. Другу половину лука подрібнюю, морква чищу і мою, нарізаю брусочками. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю рослинне масло і обсмажую спершу цибулю до золотистого кольору, а потім викладаю і морква.
суп з яловичиною - фото крок 3
3. Мою і нарізаю шматочками м'ясо і додаю його до цибулі і моркві, обсмажую практично до готовності м'яса, після чого кладу томатну пасту і перемішую.
суп з яловичиною - фото крок 4
4. Чищу, мою і нарізаю кубиком картоплю, з каструлі на плиті дістаю цибулю і відправляю картоплю.
суп з яловичиною - фото крок 5
5. Через пару хвилин кладу піджарку з овочів з м'ясом, перемішую і варю 10-15 хвилин, потім додаю промитий рис. За пару хвилин до готовності рису кладу сіль і мелений перець, лимонну кислоту і відвалів часник, вимикаю і наполягаю пару хвилин.
суп з яловичиною - фото крок 6
6. Готовий суп виходить гострим і ароматним, для більшого контрасту подаю його зі сметаною.

Схожі рецепти