Рецепт Суп з яловичиною та грибами фото

Суп з яловичиною та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Приготувати смачний обід дуже просто! наприклад, зварити суп з яловичиною та грибами. Суп виходить дуже густим і наваристим, при цьому ароматним і дуже ситним. Обов'язково пробуємо!

Уявляю класичний рецепт приготування супу з яловичиною та грибами. Я використовував печериці, хоча для супу підійдуть і будь-які інші гриби. Не забувайте, що для повноти смаку, готовий суп повинен настоятися під кришкою перед тим як його подавати на стіл. Гарного вам дня!

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 3 штуки (стебла)
  • Морква - 2 штуки
  • Печериці - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Картопля - 2 штуки
  • Перлова крупа - 100 грам
  • Бульйон м'ясний - 2 L
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп з яловичиною та грибами - фото крок 1
У сотейнику обсмажуємо порізане кубиками м'ясо. Смажимо на рослинній олії, до рум'яної скоринки.
суп з яловичиною та грибами - фото крок 2
Перекладаємо м'ясо в каструлю. Тим часом, помішуючи обсмажуємо в сотейнику подрібнену цибулю, морква і селера. Зажарка готується, приблизно 5 хвилин.
суп з яловичиною та грибами - фото крок 3
Додаємо порізані гриби, готуємо ще 5 хвилин. Потім перекладаємо овочі та гриби до м'яса в каструлю, додаємо перловку, часник і сіль за смаком. Заливаємо все бульйоном і доводимо суп до кипіння. Варимо до готовності крупи та м'яса, вогонь середній. Для 15-20 хвилин до готовності - додаємо порізану картоплю.
суп з яловичиною та грибами - фото крок 4
Готовий суп повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин. При подачі, присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти