Суп з яловичиною та грибами
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачний обід дуже просто! наприклад, зварити суп з яловичиною та грибами. Суп виходить дуже густим і наваристим, при цьому ароматним і дуже ситним. Обов'язково пробуємо!
Уявляю класичний рецепт приготування супу з яловичиною та грибами. Я використовував печериці, хоча для супу підійдуть і будь-які інші гриби. Не забувайте, що для повноти смаку, готовий суп повинен настоятися під кришкою перед тим як його подавати на стіл. Гарного вам дня!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 3 штуки (стебла)
- Морква - 2 штуки
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Картопля - 2 штуки
- Перлова крупа - 100 грам
- Бульйон м'ясний - 2 L
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

У сотейнику обсмажуємо порізане кубиками м'ясо. Смажимо на рослинній олії, до рум'яної скоринки.

Перекладаємо м'ясо в каструлю. Тим часом, помішуючи обсмажуємо в сотейнику подрібнену цибулю, морква і селера. Зажарка готується, приблизно 5 хвилин.

Додаємо порізані гриби, готуємо ще 5 хвилин. Потім перекладаємо овочі та гриби до м'яса в каструлю, додаємо перловку, часник і сіль за смаком. Заливаємо все бульйоном і доводимо суп до кипіння. Варимо до готовності крупи та м'яса, вогонь середній. Для 15-20 хвилин до готовності - додаємо порізану картоплю.

Готовий суп повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин. При подачі, присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!