Рецепт Суп з минем фото

Суп з минем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минь
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Вуха

Вуха - по-справжньому царська їжа, страва, яке перекочувала до нас із давніх часів, вона шалено смачна і корисна. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати миня, а точніше - юшку з нього.

Бульйон виходить насиченим і красивим, а саме блюдо - насиченим і ароматним.

Юшку подавайте зі свіжою зеленню і млинцями, тоді ваш обід запам'ятається вам надовго.

Важливо відмітити, що класична вуха з миня готується з його печінкою, вуха тоді стає ще смачніше і насиченішим.

Смачного!

  • Курка - 1 штука
  • Йорж - 1 кілограм
  • Минь - 1 кілограм
  • Картопля - 5 штук
  • Яйця - 2 штуки (використовуються тільки білки)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка свіжа - 1 пучок
1
Візьміть велику каструлю, наповніть її водою, опустіть туди курку, варіть до готовності, додайте сіль і перець. Після чого вийміть курку.
2
Йоржа оберніть в марлю і варіть до розвареного стану, після деформації бульйону.
3
Миня очистіть, raspotroshite, видаліть плавники, хвіст і покладіть варитися в готовий бульйон. Розріжте рибу на шматки. Варіть не довше ніж 10 хвилин. Після чого рибу вийміть і ще раз процідіть.
4
Далі остудіть бульйон приблизно до 70 градусів і освітлити його за допомогою збитих білків.
5
Розігрійте духовку до 200 градусів. У глиняні горщики покладіть крупно нарізаний очищений картопля, морква і цибуля.
6
У горщики налийте бульйон і покладіть шматочки миня, накрийте кришкою. Томіть до готовності овочів.

Схожі рецепти