Рецепт Суп з квасолею і капустою фото

Суп з квасолею і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Обід на швидку руку
Супи
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Чому б вам не спробувати приготувати суп з квасолею і капустою? густий, наваристий і оригінальний, і при цьому швидко готується, та ще й продукти всі доступні! спробуємо?

Опис приготування:

Цей простий рецепт супу з квасолею і капустою мене завжди виручає в тих випадках, коли стандартні супи й щи вже приїлися, а перша страва на обід все ж потрібно приготувати. Такий супчик являє собою як раз щось середнє між цими першими стравами. Продукти доступні, а готується навіть швидше і простіше, ніж той же борщ, тому рекомендую.

Рецепт:

1. Якщо необхідно, курку попередньо розморожуємо, і ставимо на сильний вогонь варитися. Як закипить - знімаємо пінку, і зменшуємо вогонь, але це пізніше.

2. А ось як поставили на вогонь, так відразу приступаємо до решти інгредієнтів. Для цього картоплю, морква і цибуля моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.

3. Картоплю після закипання води всипати в бульйон, а цибуля з морквою обсмажити на олії до прозорості лука. Вимикаємо і залишимо поки під кришкою.

4. Коли картопля трохи розм'якшиться, можна всипати капусту. До речі, капусту можна брати і свіжу, але тоді солити доведеться більше.

5. Тепер додамо в каструлю сіль, перець, томатну пасту і приправи за смаком, і всипаємо нашу квасоля і зажарку.

6. Варимо до повної готовності картоплі, після знімаємо з вогню і чекаємо, поки охолоне.

Можна подавати! Прикрасьте його зеленню або зеленою цибулею, і пригощайте всіх бажаючих цим чудовим супом з квасолею і капустою в домашніх умовах. До речі, якщо прибрати з нього м'ясо, вийде відмінний річний вегетаріанський супчик, смак все одно залишиться таким же насиченим і оригінальним. Спробуйте!


  • Курка - 500 грам
  • Вода - 4 L
  • Квасоля консервована - 200 грам
  • Капуста квашена - 200 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
Цей простий рецепт супу з квасолею і капустою мене завжди виручає в тих випадках, коли стандартні супи й щи вже приїлися, а перша страва на обід все ж потрібно приготувати. Такий супчик являє собою як раз щось середнє між цими першими стравами. Продукти доступні, а готується навіть швидше і простіше, ніж той же борщ, тому рекомендую.

Рецепт:

1. Якщо необхідно, курку попередньо розморожуємо, і ставимо на сильний вогонь варитися. Як закипить - знімаємо пінку, і зменшуємо вогонь, але це пізніше.

2. А ось як поставили на вогонь, так відразу приступаємо до решти інгредієнтів. Для цього картоплю, морква і цибуля моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.

3. Картоплю після закипання води всипати в бульйон, а цибуля з морквою обсмажити на олії до прозорості лука. Вимикаємо і залишимо поки під кришкою.

4. Коли картопля трохи розм'якшиться, можна всипати капусту. До речі, капусту можна брати і свіжу, але тоді солити доведеться більше.

5. Тепер додамо в каструлю сіль, перець, томатну пасту і приправи за смаком, і всипаємо нашу квасоля і зажарку.

6. Варимо до повної готовності картоплі, після знімаємо з вогню і чекаємо, поки охолоне.

Можна подавати! Прикрасьте його зеленню або зеленою цибулею, і пригощайте всіх бажаючих цим чудовим супом з квасолею і капустою в домашніх умовах. До речі, якщо прибрати з нього м'ясо, вийде відмінний річний вегетаріанський супчик, смак все одно залишиться таким же насиченим і оригінальним. Спробуйте!

Схожі рецепти