Суп з квасолею і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Чому б вам не спробувати приготувати суп з квасолею і капустою? густий, наваристий і оригінальний, і при цьому швидко готується, та ще й продукти всі доступні! спробуємо?
Цей простий рецепт супу з квасолею і капустою мене завжди виручає в тих випадках, коли стандартні супи й щи вже приїлися, а перша страва на обід все ж потрібно приготувати. Такий супчик являє собою як раз щось середнє між цими першими стравами. Продукти доступні, а готується навіть швидше і простіше, ніж той же борщ, тому рекомендую.
Рецепт:
1. Якщо необхідно, курку попередньо розморожуємо, і ставимо на сильний вогонь варитися. Як закипить - знімаємо пінку, і зменшуємо вогонь, але це пізніше.
2. А ось як поставили на вогонь, так відразу приступаємо до решти інгредієнтів. Для цього картоплю, морква і цибуля моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.
3. Картоплю після закипання води всипати в бульйон, а цибуля з морквою обсмажити на олії до прозорості лука. Вимикаємо і залишимо поки під кришкою.
4. Коли картопля трохи розм'якшиться, можна всипати капусту. До речі, капусту можна брати і свіжу, але тоді солити доведеться більше.
5. Тепер додамо в каструлю сіль, перець, томатну пасту і приправи за смаком, і всипаємо нашу квасоля і зажарку.
6. Варимо до повної готовності картоплі, після знімаємо з вогню і чекаємо, поки охолоне.
Можна подавати! Прикрасьте його зеленню або зеленою цибулею, і пригощайте всіх бажаючих цим чудовим супом з квасолею і капустою в домашніх умовах. До речі, якщо прибрати з нього м'ясо, вийде відмінний річний вегетаріанський супчик, смак все одно залишиться таким же насиченим і оригінальним. Спробуйте!
- Курка - 500 грам
- Вода - 4 L
- Квасоля консервована - 200 грам
- Капуста квашена - 200 грам
- Картопля - 800 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
Рецепт:
1. Якщо необхідно, курку попередньо розморожуємо, і ставимо на сильний вогонь варитися. Як закипить - знімаємо пінку, і зменшуємо вогонь, але це пізніше.
2. А ось як поставили на вогонь, так відразу приступаємо до решти інгредієнтів. Для цього картоплю, морква і цибуля моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.
3. Картоплю після закипання води всипати в бульйон, а цибуля з морквою обсмажити на олії до прозорості лука. Вимикаємо і залишимо поки під кришкою.
4. Коли картопля трохи розм'якшиться, можна всипати капусту. До речі, капусту можна брати і свіжу, але тоді солити доведеться більше.
5. Тепер додамо в каструлю сіль, перець, томатну пасту і приправи за смаком, і всипаємо нашу квасоля і зажарку.
6. Варимо до повної готовності картоплі, після знімаємо з вогню і чекаємо, поки охолоне.
Можна подавати! Прикрасьте його зеленню або зеленою цибулею, і пригощайте всіх бажаючих цим чудовим супом з квасолею і капустою в домашніх умовах. До речі, якщо прибрати з нього м'ясо, вийде відмінний річний вегетаріанський супчик, смак все одно залишиться таким же насиченим і оригінальним. Спробуйте!