Рецепт Суп з квасолею і гарбузом фото

Суп з квасолею і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Гарбуз, Біла квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Гарбуз - овоч універсальний! Хороша в випічці, в таблиці, в салатах і в супах. Спробуйте приготувати суп з гарбуза з білою квасолею. Смачне ситне блюдо відмінно підійде для пісного столу!

Біла квасоля в поєднанні з гарбузом надає супу якусь італійську нотку. Якщо ви не постите, трохи тертого пармезану дуже прикрасять суп.

  • Квасоля біла - 2 склянки (готова)
  • Гарбуз - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або passata)
  • Орегано - 1/2 чайних ложки
  • Базилік - 1/2 чайних ложки
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 1
Інгредієнти для супу найпростіші. Квасоля у мене зварена заздалегідь і заморожена. Це зручно і економить час. Якщо будете варити квасолю, замочіть її в холодній воді на 3-4 годину. Потім злийте воду, залийте свіжою і варіть після закипання на повільному вогні, знявши пінку. Біла квасоля сорту бланш вариться після закипання хвилин 40-50. Солити квасоля до готовності категорично не рекомендується!
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 2
Почніть приготування супу з обсмажування цибулі і овочів. Розігрійте, але не розжарюється масло в сковороді. Викладіть порубаний крупно часник і нарізану півкільцями цибулю і підрум'яньте його трохи. Додайте стебло селери, нарізаний тонкими скибочками. Злегка обсмажте.
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 3
Додайте томатну пасту або пасат і трохи згасити з овочами.
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 4
Vskipyatite 1, 5 літра води. Гарбуз наріжте кубиками середнього розміру і опустіть в окріп. Варіть 2 хвилини.
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 5
Додайте готову квасолю, доведіть суп до кипіння і посоліть за смаком.
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 6
Викладіть в суп тушковані з томатом овочі і дайте ще раз закипіти. Додайте прянощі і відключіть нагрів. Дайте супу настоятися під кришкою 15-20 хвилин. Так гарбуз дійде і не розвариться.
суп з квасолею і гарбузом - фото крок 7
Подавайте суп гарячим, посипавши тертим пармезаном і прикрасивши свіжою петрушкою.

Схожі рецепти