Суп з капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Прийшов сезон гарячих і ситних супів. Беремо знайомі нам овочі, дістаємо шматок м'яса і починаємо варити улюблений рецепт. Якщо ви до цих в пошуках простого і смачного варіанти, то вам на допомогу мій.
Подивіться, як приготувати суп з капусти з м'ясом. Крім цих інгредієнтів в складі є морква, картопля і цибуля. Блюдо вийшло наваристим і ароматним, то що потрібно в холодні дні. Приправи можете варіювати на ваш розсуд. Не бійтеся зробити смак погостріше, якщо хочете.
- Яловичина - 220 грам
- Курячий бульйон - 1600 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Селера, стебло - 0, 5-1 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Кмин, гілочка - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У каструлі з товстим дном розігрійте масло. Додайте в нього нарізану середніми шматочками морква, нашатковану кільцями селера, пропущений через прес часник і подрібнену цибулю. Також внесіть чебрець, сіль, лавровий лист і перець. Готуйте овочі 5 хвилин, помішуючи.
Потім в каструлю влийте заздалегідь підготовлений бульйон. Нашинкуйтекапусту і наріжте кубиками картоплю.
Потім накрийте бульйон кришкою, доведіть його до кипіння. Тепер варіть суп протягом 20 хвилин на середньому вогні.
Окремо відваріть яловичину до готовності. Наріжте її соломкою і додайте в суп після відведеного часу. Варіть ще 10 хвилин.
З готового супу дістаньте чебрець і лаврове листя. Смачного!