Рецепт Суп з дощовиків фото

Суп з дощовиків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби , Дощовики
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гуляючи по лісі, натрапила на сімейку дощовиків. Зібрала трохи, але на суп - в самий раз. Суп з дощовиків вариться також просто, як і всі грибні супи. Варимо грибний бульйон, додаємо овочі і все!

Опис приготування:

Як зварити суп з дощовиків?

1. Дощовики почистіть від листочків і гілочок, виріжте червиві частини. Якщо потрібно, промийте.

2. У каструлю влийте воду, вкладіть гриби, посоліть і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин. Не забувайте зняти піну шумівкою.

3. Додайте чорний і запашний перець горошком, лавровий лист і продовжуйте варити на середньо-слабкому вогні.

4. Цибулину і моркву очистіть. Цибулину наріжте невеликими кубиками, морква - півкільцями або тонкими брусочками. Обсмажте нарізану моркву з цибулею на олії до м'якості.

5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Всипте в грибний бульйон.

6. Через хвилин 4-5 додайте смажені моркву і цибулю.

7. Варіть суп на середньому вогні до м'якості картоплі.

Суп з дощовиків готовий! Його можна подати з зеленню і зі сметаною.

Смачного!

  • Дощовики - 5-6 штук
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне або вершкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Перець чорний і запашний - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
Як зварити суп з дощовиків?

1. Дощовики почистіть від листочків і гілочок, виріжте червиві частини. Якщо потрібно, промийте.

2. У каструлю влийте воду, вкладіть гриби, посоліть і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин. Не забувайте зняти піну шумівкою.

3. Додайте чорний і запашний перець горошком, лавровий лист і продовжуйте варити на середньо-слабкому вогні.

4. Цибулину і моркву очистіть. Цибулину наріжте невеликими кубиками, морква - півкільцями або тонкими брусочками. Обсмажте нарізану моркву з цибулею на олії до м'якості.

5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Всипте в грибний бульйон.

6. Через хвилин 4-5 додайте смажені моркву і цибулю.

7. Варіть суп на середньому вогні до м'якості картоплі.

Суп з дощовиків готовий! Його можна подати з зеленню і зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти