Рецепт Суп з червоної риби з вершками фото

Суп з червоної риби з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Вершки
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Блюдо "лохікейтто" - це фінська кухня. Я розповім, як приготувати суп з червоної риби з вершками за мотивами цієї страви. Потрібно всього лише кілька інгредієнтів, а сам метод приготування простий.

Опис приготування:

Головні інгредієнти - це лосось, надає супу красивий колір і казковий аромат, жирні вершки, від яких суп набуває ніжну, шовковисту і красиву текстуру і, нарешті, кріп, доводить до досконалості поєднання ароматів морепродуктів і трав. Суп з червоної риби з вершками говорить сам за себе, його неможливо не любити!

  • Свіже філе лосося - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Кріп свіжий - 1/2 пучка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5-2 L
  • Вершки - 200-300 мілілітрів(20% жирності)
1
Всі овочі і зелень почистіть, промийте і наріжте цибулю-порей - кільцями, картопля - кубиками, кріп - дрібно, а моркву натріть на крупній тертці.
2
Філе лосося промийте і наріжте кубиками.
3
У товстостінній посуді (казань або wtyatnïce) розтопіть на середньому вогні вершкове масло, додайте нарізану цибулю-порей і обсмажуйте, помішуючи, 8 хвилин, поки цибуля не стане напівпрозорим і золотистим.
4
Додайте до риби бульйон або воду, картопля, морква, чорний перець і сіль. Доведіть суп до кипіння і варіть 10 хвилин, поки овочі не будуть повністю готові.
5
Додайте шматочки лосося і варіть близько 5 хвилин, поки лосось не звариш.
6
Влийте жирні вершки, покладіть лавровий лист, перемішайте суп і варіть ще близько 2-х хвилин.
7
Прямо перед подачею на стіл додайте дрібно нарізаний кріп і подавайте суп гарячим. Смачного!

Схожі рецепти