Рибний суп з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Червона риба по праву вважається самою смачною і корисною, а також у неї ніжна і волокниста текстура. З неї виходять дуже смачні страви. Спробуйте, як приготувати рибний суп з червоної риби.
Блюдо виходить дуже смачне, наваристий, ситне, але в той же час легке. Червона риба добре поєднується з усіма овочами і зеленню, тому в такий суп можна сміливо додавати будь-які продукти на вибір. Подають суп обов'язково гарячим із зеленню і шматочками яйця.
- Картопля - 5 штук
- Катані - 350 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Сіль і перець червоний, чорний мелений - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. У каструлю наливаю воду, відправляю на вогонь, тим часом чищу картоплю і нарізаю невеликим кубиком, відправляю в киплячу воду. Через пару хвилин кладу цілим шматком очищену від луски червону рибу і варю все на слабкому вогні.
2. Чищу цибулю і моркву, мою. Цибулину нарізаю дрібними кубиками, а морква подрібнюю на крупній тертці. Сковороду розігріваю з вершковим маслом, відправляю овочі, додаю сіль і спеції, обсмажую. Вливаю 4 столові ложки рибного бульйону.
3. Через 20 хвилин після початку варіння рибу дістаю, а потім обробляють на маленькі шматочки. У киплячий бульйон додаю піджарку, рибу, лавровий лист, червоний і чорний перець, солю до смаку і варю під прикритою кришкою ще півгодини на слабкому вогні.
4. Мою і нарізаю дрібно зелень. У киплячий суп вбиваю яйце і енергійно перемішую, всипав зелень. Закриваю кришкою і залишаю на 20 хвилин настоюватися.
5. Готовий суп подаю гарячим, трохи посипавши свіжою рубаною зеленню. Смачного!