Суп з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Простий суп з білої квасолі - відмінний спосіб урізноманітнити своє здорове меню при мінімальних витратах часу і грошей. Легкий, швидкий і смачний суп з білої квасолі - готуємо!
Запевнюю вас: суп з білої квасолі гідний вашого раціону. Чому? Та дуже просто. Цей суп одночасно є і дуже ситним (квасоля все-таки, плюс картопля), і дуже легким (ніякого м'яса, тільки овочевий бульйон), і досить смачним (нЕ делікатес звичайно, але дуже навіть нічого). До речі, цей суп ще й бюджетний, так що в будній день - саме те. За смаком супчик виходить хорошим, хоча треба звичайно відразу налаштовуватися на те, що це овочевий суп з усіма витікаючими наслідками Любителі дієтичних супів оцінять, я думаю.
Рецепт супу з білої квасолі:
1. Замочуємо квасолю на 2-3 години в холодній воді.
2. Злегка розбухлу квасоля заливаємо двома літрами холодної води, і доводимо до кипіння на середньому вогні.
3. Зменшуємо вогонь, млоїмо ще півтори години до готовності квасолі.
4. Поки квасоля доходить до готовності, чистимо і ріжемо картоплю кубиками.
5. Додаємо картоплю до квасолі, доводимо до кипіння на середньому вогні.
6. В цей час дрібно ріжемо і пасеруємо цибулю в олії. При бажанні можна обсмажити і невелику кількість вже готової квасолі.
7. Після цього цибулю закидаємо в нашу каструлю з супом, і варимо до готовності картоплі.
8. Сіль, перець і зелень додаємо до смаку.
Я в свій суп ще додавала селера, морква, і кукурудзу, тобто. Розгулятися в процесі приготування є де. Можете сміливо додавати інші овочі, які у вас є в наявності. Проявляйте фантазію, і відписуйтеся в коментарях, у кого що вийшло
- Квасоля біла - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
Рецепт супу з білої квасолі:
1. Замочуємо квасолю на 2-3 години в холодній воді.
2. Злегка розбухлу квасоля заливаємо двома літрами холодної води, і доводимо до кипіння на середньому вогні.
3. Зменшуємо вогонь, млоїмо ще півтори години до готовності квасолі.
4. Поки квасоля доходить до готовності, чистимо і ріжемо картоплю кубиками.
5. Додаємо картоплю до квасолі, доводимо до кипіння на середньому вогні.
6. В цей час дрібно ріжемо і пасеруємо цибулю в олії. При бажанні можна обсмажити і невелику кількість вже готової квасолі.
7. Після цього цибулю закидаємо в нашу каструлю з супом, і варимо до готовності картоплі.
8. Сіль, перець і зелень додаємо до смаку.
Я в свій суп ще додавала селера, морква, і кукурудзу, тобто. Розгулятися в процесі приготування є де. Можете сміливо додавати інші овочі, які у вас є в наявності. Проявляйте фантазію, і відписуйтеся в коментарях, у кого що вийшло