Рецепт Суп з білої квасолі фото

Суп з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий суп з білої квасолі - відмінний спосіб урізноманітнити своє здорове меню при мінімальних витратах часу і грошей. Легкий, швидкий і смачний суп з білої квасолі - готуємо!

Опис приготування:

Запевнюю вас: суп з білої квасолі гідний вашого раціону. Чому? Та дуже просто. Цей суп одночасно є і дуже ситним (квасоля все-таки, плюс картопля), і дуже легким (ніякого м'яса, тільки овочевий бульйон), і досить смачним (нЕ делікатес звичайно, але дуже навіть нічого). До речі, цей суп ще й бюджетний, так що в будній день - саме те. За смаком супчик виходить хорошим, хоча треба звичайно відразу налаштовуватися на те, що це овочевий суп з усіма витікаючими наслідками Любителі дієтичних супів оцінять, я думаю.

Рецепт супу з білої квасолі:

1. Замочуємо квасолю на 2-3 години в холодній воді.

2. Злегка розбухлу квасоля заливаємо двома літрами холодної води, і доводимо до кипіння на середньому вогні.

3. Зменшуємо вогонь, млоїмо ще півтори години до готовності квасолі.

4. Поки квасоля доходить до готовності, чистимо і ріжемо картоплю кубиками.

5. Додаємо картоплю до квасолі, доводимо до кипіння на середньому вогні.

6. В цей час дрібно ріжемо і пасеруємо цибулю в олії. При бажанні можна обсмажити і невелику кількість вже готової квасолі.

7. Після цього цибулю закидаємо в нашу каструлю з супом, і варимо до готовності картоплі.

8. Сіль, перець і зелень додаємо до смаку.

Я в свій суп ще додавала селера, морква, і кукурудзу, тобто. Розгулятися в процесі приготування є де. Можете сміливо додавати інші овочі, які у вас є в наявності. Проявляйте фантазію, і відписуйтеся в коментарях, у кого що вийшло


  • Квасоля біла - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
Запевнюю вас: суп з білої квасолі гідний вашого раціону. Чому? Та дуже просто. Цей суп одночасно є і дуже ситним (квасоля все-таки, плюс картопля), і дуже легким (ніякого м'яса, тільки овочевий бульйон), і досить смачним (нЕ делікатес звичайно, але дуже навіть нічого). До речі, цей суп ще й бюджетний, так що в будній день - саме те. За смаком супчик виходить хорошим, хоча треба звичайно відразу налаштовуватися на те, що це овочевий суп з усіма витікаючими наслідками Любителі дієтичних супів оцінять, я думаю.

Рецепт супу з білої квасолі:

1. Замочуємо квасолю на 2-3 години в холодній воді.

2. Злегка розбухлу квасоля заливаємо двома літрами холодної води, і доводимо до кипіння на середньому вогні.

3. Зменшуємо вогонь, млоїмо ще півтори години до готовності квасолі.

4. Поки квасоля доходить до готовності, чистимо і ріжемо картоплю кубиками.

5. Додаємо картоплю до квасолі, доводимо до кипіння на середньому вогні.

6. В цей час дрібно ріжемо і пасеруємо цибулю в олії. При бажанні можна обсмажити і невелику кількість вже готової квасолі.

7. Після цього цибулю закидаємо в нашу каструлю з супом, і варимо до готовності картоплі.

8. Сіль, перець і зелень додаємо до смаку.

Я в свій суп ще додавала селера, морква, і кукурудзу, тобто. Розгулятися в процесі приготування є де. Можете сміливо додавати інші овочі, які у вас є в наявності. Проявляйте фантазію, і відписуйтеся в коментарях, у кого що вийшло

Схожі рецепти