Рецепт Суп з білої квасолі зі свининою фото

Суп з білої квасолі зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля , Морква , Цибуля , Біла квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий суп з білої квасолі зі свининою знайомий багатьом, хто любить перші страви. Його можна готувати з будь-якої квасолі, в тому числі з консервованої, так він приготується ще швидше.

Опис приготування:

Незалежно від того, яку квасоля ви будете використовувати для супу, результат буде однаково приголомшливий! Одні варять такий суп з консервованої квасолі, яка часто червона і в томатному соусі, а інші люблять квасолю відварити самостійно. Я вирішила поекспериментувати і на цей раз взяти"борщову" квасоля, яка вариться всього півгодини. Результат порадував не тільки мене, як кухарі, але і моїх домашніх. Будь-яка квасоля однаково корисна, і її обов'язково потрібно вживати в їжу навіть дітям, тому візьміть на замітку такий рецепт і дізнайтеся, як приготувати суп з білої квасолі зі свининою.

  • Квасоля біла - 150 грам
  • Свинина (грудинка) - 500 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 1
1. Отже, квасоля слід замочити на одну годину, після чого відварити її в воді з лавровим листом і чорним перцем горошком. Біла квасоля (особливо"борщова" ) готується досить швидко (за півгодини), тому її краще брати для супу на відміну від червоної.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 2
2. Поки вариться наша квасоля, обсмажуємо свинячу грудинку до золотистого кольору. Саме таке м'ясо додасть супу красивий колір.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 3
3. Sinkule цибулю, морква, болгарський перець, часник і відправляємо на сковороду. Щоб суп відбивав яскраві фарби, використовуйте кольоровий перець, це буде і смачно, і красиво. Наприклад, якщо ви варите суп з червоної квасолі, то додайте жовтий перець, а якщо з білою, додавайте червоний болгарський перець.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 4
4. Овочі слід лише припустити, але не смажити до готовності.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 5
5. Відправляємо свинину в наш бульйон, коли буде м'якою квасоля, і варимо 10 хвилин. Після цього відправляємо туди припущені овочі. Щоб не перевіряти кожну квасоля на готовність, просто зверніть на неї увагу в період варіння: як тільки почне тріскатися шкірка на ній, значить вона готова.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 6
6. Варимо суп ще близько 10 хвилин, періодично помішуючи його.
суп з білої квасолі зі свининою - фото крок 7
7. Подавати суп слід в гарячому вигляді. За смаком можна додати чорний мелений перець і зелень.

Схожі рецепти