Суп з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Узбецька кухня завжди славилася великою кількістю ситних і ароматних страв. Пропоную вам приготувати суп з баранини в мультиварці. Наваристий і дуже смачний супчик неодмінно вам сподобається!
Перед вами класичний рецепт приготування супу з баранини в мультиварці. З тією лише різницею, що готувати ми будемо, не в традиційному казані, а цілком собі сучасної мультиварки. В будь-якому випадку, результат чудовий. Для приготування, бажано, вибирайте лопатку або шию баранини. Не забудьте про зелень, петрушка і кріп не тільки прикрасять, але і додадуть додатковий пікантний аромат вашій страві. Успіхів!
- Баранина - 800 грам
- Картопля - 7 штук
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
М'ясо наріжте великими шматочками. Перець кубиками, картопля на четвертинки, морква великими кільцями. Увімкніть на мультиварці режим "жарка" 160 градусів, залийте масло і обсмажте баранину з двох сторін.
Коли сік з м'яса випарується додайте моркву. Обсмажте ще кілька хвилин.
Тепер додаємо перець, зменшуємо температуру до 140 градусів, щоб овочі не пригоріли.
Натріть помідори на тертці. Отриману масу додайте в мультиварку до м'яса і овочів. Дайте їм пару хвилин покипіти.
Вимикаємо мультиварку. Додаємо порізану картоплю і чищення цілі цибулини.
Посоліть і поперчіть майбутній суп, додайте інші приправи за смаком. Залийте все киплячій кип'яченою водою до позначки 3, 5 L. Виставляємо режим "гасіння" з 1, 5 годин.
Готово! Смачного!