Суп з баранини і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний суп, який дуже легко готується. За рахунок баранини, суп буде наваристим і ситним, овочі же, додадуть соковитості і ароматності страви. Приготувавши один раз, вам захочеться ще і ще!
Це простий рецепт приготування супу з баранини з картоплею. Я використовував такі інгредієнти: баранина, картопля, цибуля ріпчаста, морква, перець болгарський, часник, перець гострий, сіль, Braai. Приправи для супу вибирайте на свій розсуд, я купував на базарі, суміш з різних трав. Готовий суп потрібно настояти під кришкою 15-20 хвилин, тоді він буде ще ароматний і більш насиченою. Гарного дня!
- Баранина - 500 грам (на кісточці)
- Картопля - 5 штук
- Вода - 4 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Braai - За смаком (посипати готовий суп)
- Перець гострий - 1 штука (сушений)
- Приправа - За смаком (на ваш погляд)
Промийте м'ясо і поставте варитися бульйон. Варити треба півтори-дві години на повільному вогні.
Через півтори години додайте в бульйон нарізану картоплю. Додати сіль за смаком.
Через 15 хвилин додаємо дрібно нарізану моркву і цибулю.
Коли картопля звариться, додайте дрібно нарізаний перець.
Додайте в суп свої улюблені спеції. Також я додаю сушений перчик і подрібнений часник.
Через 5 хвилин знімаємо суп з вогню і накриваємо кришкою. Даємо настоятися 15 хвилин.
Смачного!