Суп з баклажанів з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний легкий супчик з овочів сподобається і дітям, і дорослим. Прекрасно освіжає, може бути поданий і гарячим, і холодним. Заходьте, і я покажу вам, як приготувати цей простий супчик!
У сезон овочів цього супчику "ціни немає"! Дуже простий у приготуванні, він виручить, коли терміново треба приготувати першу страву! Просто обсмажте баклажан з цибулею і часником. Додайте помідори, тушкуйте. Додайте вершки і подрібніть до однорідного стану. Надіслати paprikoy! Це дуже смачний і корисний супчик.
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідор - 2 штуки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 300 мілілітрів
Баклажан, цибуля і часник наріжте кубиком і обсмажте з додаванням олії близько 7 хвилин.
Додайте нарізані помідори.
Додати сіль, додайте 100 мл. Води і тушкуйте близько 10 хвилин.
Додайте вершки. Доведіть до кипіння. Потім пюріруйте за допомогою блендера.
При подачі посипте паприкою. Смачного!