Рулетики з баклажанів з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.
Дуже проста в приготуванні закуска зі свіжих овочів, яку ви без праці зробите до обіду або вечері. А відмінне поєднання баклажанів і стиглих помідорів робить смак цієї страви незрівнянним.
Опис приготування:
У нашій родині жодне літо і осінь не обходиться без страв з баклажанів, тому що вони неймовірно смачні і ситні. Рецепт приготування рулетиків з баклажанів з помідорами, про який ми сьогодні буде говорити, мабуть, найпростіший варіант використання баклажанів і при цьому найсмачніший. Принаймні, для мене це поєднання овочів, та ще й з часником, просто чарівне, і я одна можу за раз з'їсти майже все приготовані рулетики. А оскільки вже зовсім скоро почнеться сезон овочів і фруктом, то я хочу розповісти вам, як приготувати ці чудові рулетики з баклажанів з помідорами, тому що з ними будь-який стіл стане ще багатшим і смачніше.
- Баклажан - 2-3 штук (невеликі )
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень свіжа - 30 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Баклажани гарненько промиваємо і очищаємо від шкірки, нарізаємо на пластинки.
У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і ставимо на вогонь. Коли сковорода гарненько прогріється, викладаємо на неї баклажани і обсмажуємо з кожного боку по 1-2 хвилини.
Тепер перекладаємо їх на паперові серветки, щоб видалити надлишки масла.
Помідори миємо й нарізаємо півкільцями.
Майонез змішуємо з подрібненою зеленню і часником, перчим.
Баклажан злегка посипаємо сіллю, змащуємо приготованим з майонезу соусом і кладемо на широку частину баклажана шматочок помідора.
Скручуємо баклажан рулетиком, те ж саме проробляємо з іншими баклажана. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!