Суп раковий
(покроковий рецепт з фото)
Раки цінуються у всьому світі, як корисний делікатес. Білок, яким багаті раки, легко засвоюється в організмі. Спробуйте приготувати раковий суп - він надзвичайно смачний, поживний і в ньому мало калорій.
Побалуйте членів вашої сім'ї супом з раків, приготованим в домашніх умовах. Сподіваюся, що цей досить простий рецепт приготування супу з раків вам сподобається і своєю яскравістю і смаком буде прикрашати ще не один ваш сімейний обід.
Рецепт супу Rakovogo (супу з раками):
1. Закип'ятити в каструлі воду для варіння раків. Посолити, додати спеції, цибулину і стебло свіжого кропу. Як тільки вода закипить - кидаємо в каструлю вимитих і випотрошених раків. Варимо 15 - 20 хвилин.
2. Чистимо картоплю і моркву. Ріжемо кубиками.
3. Дістаємо готові раки з бульйону. Проціджуємо. Відливаємо приблизно склянку бульйону в каструльку поменше - для варіння моркви. Лук викидаємо.
4. У бульйон, що залишився від варіння раків, закладаємо всі овочі (крім моркви) і варимо до готовності. Додаємо спеції і дрібно порубаний часник. Окремо варимо морква.
5. Збиваємо суп блендером. Морква в бульйоні теж збиваємо до пюреобразного стану.
6. При подачі на стіл спочатку наливаємо наше основне пюре, по центру - пюре з моркви. А в самому центрі - ложечку сметани. У кожну тарілку додаємо раку і прикрашаємо гілочкою м'яти або кропу.
Смачного!
- Раки - 4 - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Горошок зелений - 100 грам (свіжий або заморожений)
- Брокколі - 100 грам
- Картопля - 2 - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 - 2 чайних ложки (за смаком)
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Крем - 100 грам
- М'ята - 10 грам(Веточка для украшения)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Кріп - 50 грам
Рецепт супу Rakovogo (супу з раками):
1. Закип'ятити в каструлі воду для варіння раків. Посолити, додати спеції, цибулину і стебло свіжого кропу. Як тільки вода закипить - кидаємо в каструлю вимитих і випотрошених раків. Варимо 15 - 20 хвилин.
2. Чистимо картоплю і моркву. Ріжемо кубиками.
3. Дістаємо готові раки з бульйону. Проціджуємо. Відливаємо приблизно склянку бульйону в каструльку поменше - для варіння моркви. Лук викидаємо.
4. У бульйон, що залишився від варіння раків, закладаємо всі овочі (крім моркви) і варимо до готовності. Додаємо спеції і дрібно порубаний часник. Окремо варимо морква.
5. Збиваємо суп блендером. Морква в бульйоні теж збиваємо до пюреобразного стану.
6. При подачі на стіл спочатку наливаємо наше основне пюре, по центру - пюре з моркви. А в самому центрі - ложечку сметани. У кожну тарілку додаємо раку і прикрашаємо гілочкою м'яти або кропу.
Смачного!