Рецепт Суп раковий фото

Суп раковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Рак
ПП рецепти
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Раки цінуються у всьому світі, як корисний делікатес. Білок, яким багаті раки, легко засвоюється в організмі. Спробуйте приготувати раковий суп - він надзвичайно смачний, поживний і в ньому мало калорій.

Опис приготування:

Побалуйте членів вашої сім'ї супом з раків, приготованим в домашніх умовах. Сподіваюся, що цей досить простий рецепт приготування супу з раків вам сподобається і своєю яскравістю і смаком буде прикрашати ще не один ваш сімейний обід.

Рецепт супу Rakovogo (супу з раками):

1. Закип'ятити в каструлі воду для варіння раків. Посолити, додати спеції, цибулину і стебло свіжого кропу. Як тільки вода закипить - кидаємо в каструлю вимитих і випотрошених раків. Варимо 15 - 20 хвилин.

2. Чистимо картоплю і моркву. Ріжемо кубиками.

3. Дістаємо готові раки з бульйону. Проціджуємо. Відливаємо приблизно склянку бульйону в каструльку поменше - для варіння моркви. Лук викидаємо.

4. У бульйон, що залишився від варіння раків, закладаємо всі овочі (крім моркви) і варимо до готовності. Додаємо спеції і дрібно порубаний часник. Окремо варимо морква.

5. Збиваємо суп блендером. Морква в бульйоні теж збиваємо до пюреобразного стану.

6. При подачі на стіл спочатку наливаємо наше основне пюре, по центру - пюре з моркви. А в самому центрі - ложечку сметани. У кожну тарілку додаємо раку і прикрашаємо гілочкою м'яти або кропу.

Смачного!


  • Раки - 4 - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Горошок зелений - 100 грам (свіжий або заморожений)
  • Брокколі - 100 грам
  • Картопля - 2 - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Крем - 100 грам
  • М'ята - 10 грам(Веточка для украшения)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Кріп - 50 грам
Побалуйте членів вашої сім'ї супом з раків, приготованим в домашніх умовах. Сподіваюся, що цей досить простий рецепт приготування супу з раків вам сподобається і своєю яскравістю і смаком буде прикрашати ще не один ваш сімейний обід.

Рецепт супу Rakovogo (супу з раками):

1. Закип'ятити в каструлі воду для варіння раків. Посолити, додати спеції, цибулину і стебло свіжого кропу. Як тільки вода закипить - кидаємо в каструлю вимитих і випотрошених раків. Варимо 15 - 20 хвилин.

2. Чистимо картоплю і моркву. Ріжемо кубиками.

3. Дістаємо готові раки з бульйону. Проціджуємо. Відливаємо приблизно склянку бульйону в каструльку поменше - для варіння моркви. Лук викидаємо.

4. У бульйон, що залишився від варіння раків, закладаємо всі овочі (крім моркви) і варимо до готовності. Додаємо спеції і дрібно порубаний часник. Окремо варимо морква.

5. Збиваємо суп блендером. Морква в бульйоні теж збиваємо до пюреобразного стану.

6. При подачі на стіл спочатку наливаємо наше основне пюре, по центру - пюре з моркви. А в самому центрі - ложечку сметани. У кожну тарілку додаємо раку і прикрашаємо гілочкою м'яти або кропу.

Смачного!

Схожі рецепти