Рецепт Суп-пюре з м'ясом фото

Суп-пюре з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Пряний суп-пюре з овочів з відмінним смаком і приємним ароматом. На стіл подається з шматочками відвареної яловичини і базиліком. Дуже смачно! А спосіб приготування вас здивує.

Цей суп ми будемо готувати в духовці. Не дивуйтеся - дивіться самі. Поставте варитися яловичину, і поки вона буде готова, є час зайнятися основною частиною. Поріжте всі овочі, розкладіть їх на деку, додайте сіль, спеції і оливкове масло. Потім запечіть в духовці протягом 45 хвилин. Готові овочі перетворите в пюре. Пюре розбавте бульйоном, в якому варилася яловичина, до потрібної густоти. При подачі додайте в кожну порцію шматочок яловичини і кілька листочків базиліка. Смачного!

  • Яловичина - 400 грам
  • Зелень селери - 60 грам
  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
суп-пюре з м'ясом - фото крок 1
Заздалегідь відваріть яловичину. На деку розкладіть порізані перці, помідори, картопля, морква і цибуля, а також часточки часнику.
суп-пюре з м'ясом - фото крок 2
Додайте порізаний селера, збризніть оливковим маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Потім запечіть в духовці протягом 45 хвилин при 180 градусах.
суп-пюре з м'ясом - фото крок 3
Готові овочі перекладіть в миску.
суп-пюре з м'ясом - фото крок 4
І перетворите в пюре за допомогою блендера. Розбавте суп бульйоном, в якому варилася яловичина, до потрібної густоти. При подачі додайте в кожну порцію шматочок яловичини і кілька листочків базиліка.

Схожі рецепти