Суп-пюре з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пряний суп-пюре з овочів з відмінним смаком і приємним ароматом. На стіл подається з шматочками відвареної яловичини і базиліком. Дуже смачно! А спосіб приготування вас здивує.
Цей суп ми будемо готувати в духовці. Не дивуйтеся - дивіться самі. Поставте варитися яловичину, і поки вона буде готова, є час зайнятися основною частиною. Поріжте всі овочі, розкладіть їх на деку, додайте сіль, спеції і оливкове масло. Потім запечіть в духовці протягом 45 хвилин. Готові овочі перетворите в пюре. Пюре розбавте бульйоном, в якому варилася яловичина, до потрібної густоти. При подачі додайте в кожну порцію шматочок яловичини і кілька листочків базиліка. Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Зелень селери - 60 грам
- Солодкий перець - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Базилік - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Заздалегідь відваріть яловичину. На деку розкладіть порізані перці, помідори, картопля, морква і цибуля, а також часточки часнику.
Додайте порізаний селера, збризніть оливковим маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Потім запечіть в духовці протягом 45 хвилин при 180 градусах.
Готові овочі перекладіть в миску.
І перетворите в пюре за допомогою блендера. Розбавте суп бульйоном, в якому варилася яловичина, до потрібної густоти. При подачі додайте в кожну порцію шматочок яловичини і кілька листочків базиліка.