Рецепт Суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами фото

Суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Легкий і поживний суп! Дієтичний і цілком годиться для стежать за фігурою. У той же час дуже смачний і його з задоволенням з'їдять за обідом всі члени вашої родини! дивіться рецепт.

Опис приготування:

Зручно варити цей суп із замороженими печерицями, додавши пару свіжих для обсмажування. Печериці можна замінити вешенками. Якщо ж ви зваріть цей суп з білими грибами, то похвали не уникнути!

  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Печериці - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний перець - За смаком
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Куркума - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами - фото крок 1
Гриби наріжте скибочками. Найсимпатичніші обсмажте на майже сухій сковороді, окропивши соєвим соусом.
суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами - фото крок 2
Решта гриби викладіть в каструлю, додайте нарізану картоплю і розібрану на суцвіття капусту.
суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами - фото крок 3
Додайте часник і цибулю, влийте окріп з розрахунку на 2-3 порції. Доведіть суп до кипіння і варіть на слабкому вогні до м'якості картоплі.
суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами - фото крок 4
Готовий суп трохи посоліть, додайте куркуму, перець і чебрець. Пробийте суп блендером до однорідності.
суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами - фото крок 5
Розлийте готовий суп по тарілках і викладіть зверху скибочки смажених грибів. Прикрасьте зеленню і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти