Суп-пюре з цвітної капустою і шампіньйонами
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і поживний суп! Дієтичний і цілком годиться для стежать за фігурою. У той же час дуже смачний і його з задоволенням з'їдять за обідом всі члени вашої родини! дивіться рецепт.
Зручно варити цей суп із замороженими печерицями, додавши пару свіжих для обсмажування. Печериці можна замінити вешенками. Якщо ж ви зваріть цей суп з білими грибами, то похвали не уникнути!
- Кольорова капуста - 300 грам
- Картопля - 1 штука
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний перець - За смаком
- Чебрець - 1 щіпка
- Куркума - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
Гриби наріжте скибочками. Найсимпатичніші обсмажте на майже сухій сковороді, окропивши соєвим соусом.
Решта гриби викладіть в каструлю, додайте нарізану картоплю і розібрану на суцвіття капусту.
Додайте часник і цибулю, влийте окріп з розрахунку на 2-3 порції. Доведіть суп до кипіння і варіть на слабкому вогні до м'якості картоплі.
Готовий суп трохи посоліть, додайте куркуму, перець і чебрець. Пробийте суп блендером до однорідності.
Розлийте готовий суп по тарілках і викладіть зверху скибочки смажених грибів. Прикрасьте зеленню і відразу подавайте до столу.