Суп Лондондеррі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей суп готується на основі гороху і копченого бекону. Має приємний специфічний смак і аромат. Із зазначених інгредієнтів виходить шість порцій цього чудового супу!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування супу Лондондеррі. Для початку слід замочити на ніч горох. Потім робимо все, як описано в покроковому рецепті. Суп Лондондеррі подається з хрустким беконом і сухариками. Не забудьте попередньо пропустити суп через блендер або кухонний комбайн. Хай щастить!
- Бульйон - 2 L (на основі 200 грам бекону)
- Горох сухої - 350 грам
- Бекон копчений - 170 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Білий хліб - 50 грам
З бекону зваріть бульйон.
У глибоку ємність засипте горох.
Заливаємо горох холодною водою і залишаємо на ніч.
Моркву і цибулю дрібно нарізаємо.
Половину бекону дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді.
Додаємо на сковороду овочі, смажимо все разом.
Перекладаємо овочі і бекон до бульйону, додаємо горох. Сіль і перець за смаком. Варимо 40 хвилин.
Що залишився бекон обсмажуємо на сухій сковороді, до хрусткої скоринки.
Додаємо хліб, смажимо ще 5 хвилин.
Готовий суп збиваємо за допомогою блендера і розливаємо по тарілках, зверху присипавши смаженим беконом і сухариками. Смачного!