Рецепт Суп Лондондеррі фото

Суп Лондондеррі
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Бекон , Горох
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей суп готується на основі гороху і копченого бекону. Має приємний специфічний смак і аромат. Із зазначених інгредієнтів виходить шість порцій цього чудового супу!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування супу Лондондеррі. Для початку слід замочити на ніч горох. Потім робимо все, як описано в покроковому рецепті. Суп Лондондеррі подається з хрустким беконом і сухариками. Не забудьте попередньо пропустити суп через блендер або кухонний комбайн. Хай щастить!

  • Бульйон - 2 L (на основі 200 грам бекону)
  • Горох сухої - 350 грам
  • Бекон копчений - 170 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Білий хліб - 50 грам
суп Лондондеррі - фото крок 1
З бекону зваріть бульйон.
суп Лондондеррі - фото крок 2
У глибоку ємність засипте горох.
суп Лондондеррі - фото крок 3
Заливаємо горох холодною водою і залишаємо на ніч.
суп Лондондеррі - фото крок 4
Моркву і цибулю дрібно нарізаємо.
суп Лондондеррі - фото крок 5
Половину бекону дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді.
суп Лондондеррі - фото крок 6
Додаємо на сковороду овочі, смажимо все разом.
суп Лондондеррі - фото крок 7
Перекладаємо овочі і бекон до бульйону, додаємо горох. Сіль і перець за смаком. Варимо 40 хвилин.
суп Лондондеррі - фото крок 8
Що залишився бекон обсмажуємо на сухій сковороді, до хрусткої скоринки.
суп Лондондеррі - фото крок 9
Додаємо хліб, смажимо ще 5 хвилин.
суп Лондондеррі - фото крок 10
Готовий суп збиваємо за допомогою блендера і розливаємо по тарілках, зверху присипавши смаженим беконом і сухариками. Смачного!

Схожі рецепти