Суп-локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім класичний рецепт супу-локшини зі свининою. Це азіатське блюдо, але в ньому немає ніяких екзотичних компонентів, крім, хіба що яєчної локшини, але ви її знайдете в будь-якому магазині. Спробуйте!
Цей простий рецепт супу-локшини зі свининою вам точно сподобається. Як може бути інакше? Адже це пряний, в міру гострий, в міру солоний суп з дуже насиченим смаком і апетитним виглядом. В першу чергу, звичайно, він вразить любителів м'яса, адже в якому ще супі буде так багато м'яса і так мало рідини? Так що приготуйте своїм домочадцям, оцінять всі!
- Свинина - 300 грам
- Локшина яєчна - 400 грам
- Шпинат - 100 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Аніс - 5 штук(5 зірочок)
- Часник - 1 штука (невелика головка)
- Перець горошком - 5 штук
- Приправа для м'яса - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кінза подрібнена - 3 щіпки
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Сіль - 1 За смаком
- Цибуля зелена - 1 За смаком

1. Для початку треба м'ясо замаринувати в спеціях для м'яса. Сюди ж додамо пару зубчиків часнику тиск, соєвий соус, корицю і сіль. Маринуємо в ідеалі добу, але якщо немає можливості, тоді хоча б дві години. Запікаємо потім в духовці при 200 градусах 40 хвилин.

2. Тим часом доводимо до кипіння літр води, а в ньому - картопля, аніс, перець, часник, що залишився і морква. Коли закипить, зменшимо вогонь і додамо спеції за смаком.

3. Окремо відварити локшину, як зазначено на упаковці. А потім просто з'єднаємо компоненти!

4. Ось така виходить краса! Прикрашаємо готову страву подрібненою кінзою, шпинатом і зеленою цибулею, подаємо гарячим. Смачного!