Рецепт Суп харчо зі свининою фото

Суп харчо зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Солоне , Xarco
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Грузинський рецепт харчо трохи видозмінили і вийшов суп харчо зі свининою. Дуже смачне і ситне блюдо буде прекрасним обідом для великої родини.

Опис приготування:

Як приготувати суп харчо зі свининою, далі буде вказано в самому детальному викладі. Грузинська кухня славиться своєю неповторністю і апетитними стравами. Але і варіації страв грузинської кухні, також не менше смачні.

Пропоную вашій увазі суп харчо ні з бараниною, а зі свининою. Цей вид супу буде більш жирним і ситним, ніж класичний рецепт. Любителі свинини і ситних обідів залишаться більш ніж задоволені!

  • Свинина - 600 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мал - 100 грам
  • Часник - 8 зубчиків
  • Помідор - 3 штуки
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Червоний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Вода - 2, 5 L
1
Починаємо з того, що промиваємо гарненько м'ясо, відокремлюємо непотрібні частини, жилки і пленочки. Нарізаємо середніми кубиками.
2
Розміщуємо свинину в каструлю, заливаємо водою і варимо близько 40 хвилин, періодично помішуючи і знімаючи сіру піну.
3
Готуємо овочі. Ріжемо дрібно цибулю, картопля так само нарізаємо дрібніше, ніж в звичайний суп.
Мал гарненько моєму.
4
Коли минуло 40 хвилин і м'ясо вже готове, відправляємо наші овочі до м'яса, проварюємо ще 15 хвилин.
5
Очистіть помідори від шкірки, для цього потрібно обдати їх окропом протягом 1 хвилини, потім помістіть в ємність з холодною водою на 5 хвилин. Тоді шкірка зніметься дуже просто. Далі потрібно розім'яти помідори, або ж натерти на тертці до стану пасти.
6
На розігріту сковороду з маслом викладаємо пасту і тушкуємо її близько 7 хвилин.
7
Відправляємо готову пасту в каструлю з супом.
Варимо ще хвилин 5.
8
Дрібно наріжте зелень і часник, додайте в суп. Вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 15 хвилин.

Схожі рецепти