Суп а-ля «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами нескладним рецептиком за мотивами знаменитого пряного грузинського супу. Наваристий і ситний, апетитний і дійсно смачний, він відмінно впишеться в ваше меню. Спробуйте!
Покажу, як приготувати суп а-ля "харчо" . Звідки така назва? Все дуже просто: це томатний супчик з м'ясом і рисом. Звичайно, тут немає того букета спецій і прянощів, цей процес, і я, на мій погляд, набагато простіше. Але на обід для всієї родини буде дуже класно!
- М'ясо - 500 грам
- Мал - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Помідори - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Солодкий перець - 1 штука(+ стебло селери за бажанням)
- Сіль і спеції - За смаком
1
Вимийте м'ясо, залийте його водою і поставте на вогонь.
2
Додайте в бульйон очищену цибулину. Після закипання трохи підсолити. Варіть на повільному вогні м'ясо до м'якості (годинку-півтори).
3
Помідори залийте окропом, очистіть від шкірки і наріжте дуже дрібними кубиками.
4
Очистіть і подрібніть овочі: морква, солодкий перець і за бажанням селера.
5
Коли м'ясо буде готове, акуратно дістаньте його з бульйону. Шумівкою виловити лук. У бульйон відправте промитий рис.
6
Через 15 хвилин додайте нарізані овочі і томатну пасту.
7
Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть в суп м'ясо, нарізавши його невеликими шматочками.
8
Хвилин через 10 суп а-ля "харчо" буде готовий. Перед подачею можете додати свіжої зелені.
Смачного!
Смачного!