Судак з овочами
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Корисний обід, Легка вечеря, Обід на швидку руку, Святковий обід
Хочу запропонувати вам цікавий рецепт приготування судака. Готувати його можна і в духовці, і пара - все залежить від ваших уподобань. Ну а результат буде приголомшливим в будь-якому випадку!
Дуже і дуже рекомендую вам спробувати новий рецепт приготування судака з овочами! Рибка виходить м'якою, соковитою, овочі віддають м'ясу смак і аромат. Якщо ви дбаєте про фігуру - готуйте рибу на пару без додавання краплі олії. Любіть підсмажені овочі і золотисту скориночку? Сміливо ставте судака в духовку. Читайте, як приготувати судака з овочами.
- Філе судака - 250 грам
- Лук-пориста - 100 грам
- Мед - 10 грам
- Соєвий соус - 10 мілілітрів
- Брокколі - 200 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Свіжий чебрець - 10 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
Болгарський перець очистіть від насіння, помийте і наріжте півкільцями.
Брокколі помийте, просушіть і розберіть на суцвіття. Стебло можна порізати пластинами.
Навпаки (або в судки пароварки) розстеліть пергаментний папір. У центрі акуратно розкладіть суцвіття брокколі.
Зверху покладіть промите філе судака.
Потім викладіть нарізану цибулю-порей.
Останнім шаром викладіть солодкий перець і гілочки чебрецю. Краї пергаменту загорніть, як цукерковий фантик. Верхню частину залиште прочиненими (щоб пар виходив з риби).
Поряд покладіть солодкий перчик - його можна використовувати для прикраси.
Готуйте страву на пару 20 хвилин або в духовці до готовності (додайте оливкову олію, щоб не пересушити рибу). Тим часом можна приготувати соус. Змішайте соєвий соус, рідкий мед і оливкове масло. Полийте рибу соус через 10 хвилин після початку варіння (гасіння).
Солодкий перець розрізати і подавайте з рибою. Смачного!