Рецепт Судак в мультиварці Панасонік фото

Судак в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Судак
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рекомендую вам рецепт приготування дуже ніжного і соковитого судака в мультиварці Панасонік. Смачна рибка з овочами під соусом зі сметани стане прекрасним головним блюдом будь-якого столу.

Опис приготування:

Для приготування судака в мультиварці Панасонік нам знадобиться середня тушка риби (без голови), свіжа або заморожена. Раджу використовувати не надто жирну сметану, щоб риба не стала потім жирної. Ще я завжди додаю рибну приправу: виходить дуже ароматно. Готувати таке блюдо можна в будь-який мультиварці паносонік, у мене вона з функцією Мультіповара. Дивимося далі рецепт.

  • Судак - 1 штука
  • Картопля - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Сало - 100 грам
  • Крем - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
судак в мультиварці Панасонік - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Помийте овочі. Рибу порізати великими шматками.
судак в мультиварці Панасонік - фото крок 2
Картоплю і помідори наріжте кружальцями, сало - тонкими смужками, перець - соломкою, а цибулю можна півкільцями. В режимі"Підігрів" розтопіть в чаші мультиварки вершкове масло. Потім викладіть по черзі: картоплю, сало, рибу. Рибу посоліть і поперчіть, додайте спеції за смаком.
судак в мультиварці Панасонік - фото крок 3
Поверх риби викладіть помідори, перець і цибулю. Час, що залишився вершкове масло розтопіть і змішайте зі сметаною, додавши ложку борошна. Цим сметанним соусом рівномірно залийте блюдо. Увімкніть режим"Мультіповар" (або"Гасіння" ) в годину. Температура 120 градусів.
судак в мультиварці Панасонік - фото крок 4
Після звукового сигналу риба готова! Вона вийшла дуже ніжною, просто тане в роті, а овочі залишилися соковитими і смачними. Подавати можете порційними шматочками, посипавши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти