Судак в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам рецепт приготування дуже ніжного і соковитого судака в мультиварці Панасонік. Смачна рибка з овочами під соусом зі сметани стане прекрасним головним блюдом будь-якого столу.
Для приготування судака в мультиварці Панасонік нам знадобиться середня тушка риби (без голови), свіжа або заморожена. Раджу використовувати не надто жирну сметану, щоб риба не стала потім жирної. Ще я завжди додаю рибну приправу: виходить дуже ароматно. Готувати таке блюдо можна в будь-який мультиварці паносонік, у мене вона з функцією Мультіповара. Дивимося далі рецепт.
- Судак - 1 штука
- Картопля - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Сало - 100 грам
- Крем - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Помийте овочі. Рибу порізати великими шматками.
Картоплю і помідори наріжте кружальцями, сало - тонкими смужками, перець - соломкою, а цибулю можна півкільцями. В режимі "підігрів" розтопіть в чаші мультиварки вершкове масло. Потім викладіть по черзі: картоплю, сало, рибу. Рибу посоліть і поперчіть, додайте спеції за смаком.
Поверх риби викладіть помідори, перець і цибулю. Час, що залишився вершкове масло розтопіть і змішайте зі сметаною, додавши ложку борошна. Цим сметанним соусом рівномірно залийте блюдо. Увімкніть режим "мультіповар" (або "гасіння" ) в годину. Температура 120 градусів.
Після звукового сигналу риба готова! Вона вийшла дуже ніжною, просто тане в роті, а овочі залишилися соковитими і смачними. Подавати можете порційними шматочками, посипавши зеленню. Смачного!