Рецепт Судак в духовці фото

Судак в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , 8 березня , 23 лютого , Весілля
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Судак відноситься до сімейства окуневих. Водиться тільки в прісноводних водах і є хижаком. Риба - смачна! Сімотріте рецепт!

Опис приготування:

Розповім про те, як приготувати судака в духовці одним з найлегших способів. Філе вийде соковитим і ніякі додаткові інгредієнти не переб'ють його смак. На гарнір підійдуть овочі на пару або картопляне пюре. Риба красиво виглядає на святковому столі, якщо її падати цілком.

  • Судак - 1, 5-2 кілограма
  • Вершкове масло - 50-70 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Чебрець, гілочка - 7-8 штук
  • Перець запашний горошком - 7-8 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
судак в духовці - фото крок 1
З судака видаліть нутрощі, зріжте плавники і зябра. Тушку промийте. Змастіть її сіллю і перцем всередині і зовні.
судак в духовці - фото крок 2
Деко застеліть фольгою. Збризніть його маслом. Розкладіть по периметру нарізану моркву і цибулю.
судак в духовці - фото крок 3
Спинний інвестувати sudaka. Розподіліть чебрець і перець горошком. А на рибу розкладіть шматочки масла.
судак в духовці - фото крок 4
Запікайте судака в гарячій духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин. Подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти