Судак риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям риби присвячується. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати судака в духовці з овочами. Рецепт буде простий, але дуже смачний, обіцяю! Головне - уважно слідувати кроків і все вийде!
Судак, приготований за цим рецептом, виходить дивно ніжним і смачним. У підсумку ви відразу отримуєте основне блюдо і гарнір. Не сумнівайтеся, ви будете задоволені результатом, який ви отримаєте в результаті. Судак відмінно розбавить як ваш повсякденний, так і святковий стіл. Готуйте і нічого не бійтеся, і тоді у вас все вийде!
- Судак - 1 штука
- Овочі - 300 грам
- Майонез - 100 грам
- Сир - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
1
Для того щоб приготувати судака з овочами в духовці, необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти. Для цього картоплю, цукіні і інші овочі (вибирайте виключно зі своїх смакових переваг) необхідно промити і очистити. Рибу бажано також промити і очистити всередині, видаливши голову.
2
Овочі нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на деко, попередньо застелений фольгою або пергаментом. Овочі скроплюємо маслом і посипаємо спеції. Зверху викладаємо судака, для 5 хвилин до готовності поливаємо його майонезом і присипаємо тертим сиром.
3
Відправляємо в духовку на 40 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів. Судак, запечений в духовці з овочами, готовий. Смачного!