Стручкова квасоля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сьогодні запропонувати вам корисний і дуже смачний варіант гарніру - стручкова квасоля з цибулею. Крім лука і квасолі обов'язково додамо трохи моркви і часнику. Подавати смачно з рисом.
Квасоля з цибулею відмінно підійде до будь-якого виду м'яса, також її можна подавати до каш, рису или спагетти. Для любителів гострих і пікантних страв можна додати дрібку меленого гострого перцю і трохи соєвого соусу.
- Фасоль стручковая - 250 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 80 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть цибулю і моркву. Наріжте цибулю півкільцями, моркву наріжте брусочками.
У сковороді розігрійте масло, перекладіть цибулю і моркву. Смажте кілька хвилин.
Слідом додайте стручкову квасолю.
Додайте часник пропущений через прес, сіль, перець. Перемішайте все і готуйте під кришкою 10-15 хвилин.
Приємного вам апетиту!