Рецепт Стручкова квасоля по-корейськи фото

Стручкова квасоля по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Любителям корейської кухні і гострих овочевих страв пропоную звернути увагу на цей смачний і соковитий салат, який можна приготувати без проблем в домашніх умовах! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Квасоля для салату підійде як свіжа, так і заморожена. Свіжу стручкову квасолю необхідно помити, нарізати невеликими брусочками і відварити в підсоленій воді після закипання 4-5 хвилин. Охолодити і використовувати для салату. А я розповім вам докладно, як приготувати стручкову квасолю по-корейськи.

  • Фасоль стручковая - 250-300 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 15 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки (мелений)
  • Перець гострий - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Квасоля я використовувала варену заморожену. Її потрібно попередньо розморозити.
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 2
У салатник викладіть підготовлену квасолю, морква почистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Додайте до квасолі.
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 3
Змішайте масло, оцет, Цукора koriandr. Залийте заправкою овочі. Перемішайте ложкою і трохи пам'ятаєте руками.
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 4
Потім додайте дрібно рубаний часник, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте все гарненько ще раз.
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 5
Накрийте салат кришкою і приберіть в холодильник на 2-3 годину. Періодично струшуйте або перемішуйте.
стручкова квасоля по-корейськи - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти