Стручкова квасоля по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям корейської кухні і гострих овочевих страв пропоную звернути увагу на цей смачний і соковитий салат, який можна приготувати без проблем в домашніх умовах! Пригощайтеся!
Квасоля для салату підійде як свіжа, так і заморожена. Свіжу стручкову квасолю необхідно помити, нарізати невеликими брусочками і відварити в підсоленій воді після закипання 4-5 хвилин. Охолодити і використовувати для салату. А я розповім вам докладно, як приготувати стручкову квасолю по-корейськи.
- Фасоль стручковая - 250-300 грам
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 15 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки (мелений)
- Перець гострий - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Квасоля я використовувала варену заморожену. Її потрібно попередньо розморозити.
У салатник викладіть підготовлену квасолю, морква почистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Додайте до квасолі.
Змішайте масло, оцет, Цукора koriandr. Залийте заправкою овочі. Перемішайте ложкою і трохи пам'ятаєте руками.
Потім додайте дрібно рубаний часник, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте все гарненько ще раз.
Накрийте салат кришкою і приберіть в холодильник на 2-3 годину. Періодично струшуйте або перемішуйте.
Готово! Смачного!