Рецепт Стейк зі свинини в духовці фото

Стейк зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Стейк

Любителі м'яса, спеціально для вас хочу запропонувати приголомшливий рецепт приготування стейка з свинини в духовці. Шалено ніжний, соковитий і неймовірно смачний! Обов'язково візьміть на замітку цей варіант.

Правильно приготувати стейк зі свинини в духовці в домашніх умовах вам здається складним? Не біда. З цим покроковим рецептом ви назавжди залишите свої страхи і експерименти, а ваше м'ясо буде кожен раз ідеальним. Ніяких зайвих клопотів або інгредієнтів. Ви завжди зможете контролювати ступінь прожарювання, щоб зробити саме такий стейк, який вам до душі.

  • Свинячий стейк - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
стейк зі свинини в духовці - фото крок 1
1. Для початку м'ясо - його потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Вимити, обсушити, посолити і поперчити з усіх боків.
стейк зі свинини в духовці - фото крок 2
2. Увімкніть верхній гриль в духовці і як слід розігрійте. Підготуйте жароміцних форму, застелите її пергаментом або фольгою. М'ясо побризкайте рослинним маслом з усіх боків. При бажанні в рецепт приготування стейка з свинини в духовці можна використовувати також гострий соус, яким змастити м'ясо перед запіканням. Коли гриль як слід розігрівся, відправте форму в духовку, встановивши решітку досить високо.
стейк зі свинини в духовці - фото крок 3
3. Через 3 хвилини акуратно дістаньте форму і переверніть м'ясо. Знову відправте під гриль і запікайте на цей раз ще буквально 2 хвилини. Що, найкраще уважно стежити за годинником, щоб не пересушити м'ясо.
стейк зі свинини в духовці - фото крок 4
4. Ось такий апетитний рожевий стейк зі свинини в духовці в домашніх умовах вийшов. Якщо ви вважаєте за краще не середню прожарювання, збільште час ще на пару хвилин з кожного боку. Після того, як ви дістали форму, викладіть на кожен стейк невеликий шматочок вершкового масла і залиште його на 5 хвилин «відпочити». От і все, можна подавати до столу.

Схожі рецепти