Стейк з телятини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати натуральне, апетитне і дуже смачне м'ясо на обід або вечерю? Тоді поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати стейк з телятини в духовці!
Поділюся невеликим секретом, як приготувати стейк з телятини в духовці. М'ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Подавайте його до столу з овочами або гарніром за смаком.
Смачного!
- Стейк - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Червоне вино - 50 мілілітрів
1
Щоб приготувати соковитий і ароматний стейк з телятини, рекомендую м'ясо попередньо замаринувати. Для цього підготуйте невелику мисочку або пакет.
2
М'ясо вимийте і висушіть паперовою серветкою.
3
Присипте з двох сторін сіллю і перцем.
4
Додайте улюблені спеції за смаком, а також сушені трави.
5
Збризніть оливковим маслом і червоним сухим вином. Все як слід перемішайте і приберіть в холодильник на годинку-півтори.
6
Підготуйте жароміцних форму або сковороду. Викладіть туди шматочок вершкового масла.
7
Розігрійте духовку до 200 градусів. На пару хвилин відправте в духовку форму, щоб вона прогрілася, а масло розтопити.
8
Викладіть у форму м'ясо, надішліть його пекти на 3-4 хвилини.
9
Акуратно переверніть і запікайте ще хвилини 3.
10
Дістаньте форму з духовку і накрийте фольгою. Залиште нудитися хвилин на 5.