Рецепт Стейк з коропа фото

Стейк з коропа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Натуральний, апетитний і простий у приготуванні стейк з коропа в домашніх умовах - це відмінний варіант для сімейного обіду або вечері. Мінімум спецій і максимум смаку самої рибки.

Опис приготування:

1. Рибу потрібно вимити, очистити від нутрощів і луски, а потім нарізати середніми по товщині стейками.

2. Викласти в невелику мисочку.

3. Посолити і поперчити стейк з коропа в домашніх умовах з усіх боків.

4. Вичавити сік половинки лимона і побризкати їм рибку.

5. Поруч покласти гілочку розмарину і залишити коропа на 30 хвилин, щоб він трохи промаринуватися.

6. На сковороді розігріти олію і викласти рибу.

7. При бажанні можна рецепт приготування стейка з коропа доповнити легкої паніруванням - борошном зі спеціями, наприклад. Такий варіант підійде для любителів хрусткої скоринки.

8. Обсмажити рибку з двох сторін до появи апетитною скоринкою.

9. Викласти стейки на тарілку для подачі, доповнивши соусом або гарніром за смаком.

Якщо потрібно приготувати страву на швидку руку, тоді можна відразу викладати на сковороду стейки, посолити і поперчити їх. Гілочку розмарину можна викласти поруч, щоб в процесі смаження риба просочилася його ароматом.


  • Короп - 1 кілограм
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Рибу потрібно вимити, очистити від нутрощів і луски, а потім нарізати середніми по товщині стейками.

2. Викласти в невелику мисочку.

3. Посолити і поперчити стейк з коропа в домашніх умовах з усіх боків.

4. Вичавити сік половинки лимона і побризкати їм рибку.

5. Поруч покласти гілочку розмарину і залишити коропа на 30 хвилин, щоб він трохи промаринуватися.

6. На сковороді розігріти олію і викласти рибу.

7. При бажанні можна рецепт приготування стейка з коропа доповнити легкої паніруванням - борошном зі спеціями, наприклад. Такий варіант підійде для любителів хрусткої скоринки.

8. Обсмажити рибку з двох сторін до появи апетитною скоринкою.

9. Викласти стейки на тарілку для подачі, доповнивши соусом або гарніром за смаком.

Якщо потрібно приготувати страву на швидку руку, тоді можна відразу викладати на сковороду стейки, посолити і поперчити їх. Гілочку розмарину можна викласти поруч, щоб в процесі смаження риба просочилася його ароматом.

Схожі рецепти