Стейк «релігійна»
(покроковий рецепт з фото)
Стейк "тібон" - це воістину блюдо любителів соковитого м'яса. Рекомендую вам ознайомитися, як приготувати стейк "тібон" за моїм рецептом. Це швидко і дуже смачно!
Стейк "тібон" дослівно перекладається "т-кістка" . Це все через химерної форми вирізки, в середині якої знаходиться Т-подібна кістка. І це на руку кухареві, адже кістка не дає сокам з вирізки виходити при смаженні і м'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим. Такий стейк підійде до будь-якого гарніру, ну а я раджу вам його спробувати зі свіжими овочами. Смачного!
- Стейк - 900 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Морська сіль - 1/2 Ст. Ложки
Натріть стейк з обох сторін маслом, сіллю і перцем. Залиште м'ясо маринуватися при кімнатній температурі близько півгодини.
Поставте суху сковороду на вогонь розігріватися на 5 хвилин.
На добре розігріту сковороду відправте стейк і смажте його на одній стороні протягом 7 хвилин, потім переверніть на іншу сторону і смажте ще 4 хвилини.
Добре прожарений стейк загорніть у фольгу і дайте йому там дійти протягом 5 хвилин. Смачного!