Спагеті з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Щось давненько ми не готували пасту! Як щодо спагетті з ніжним вершковим соусом з печериць? Одягайте фартухи і вперед, готувати спагетті з печерицями - легке і смачне італійське блюдо!
Що робити, якщо до вас несподівано нагрянули гості, а в холодильнику порожньо? По перше, не потрібно турбуватися. По-друге, не варто замовляти піцу. Ось вам моя порада: відправте гостей в сусідній магазин за вершками і грибами, а потім приготуйте їм шикарний обід за 20 хвилин. Спагеті з печерицями припадуть до смаку навіть вегетаріанцям, а легке червоне вино стане відмінним додаток до страви і приємним способом розрядити обстановку. Ну, а як приготувати спагетті з печерицями - я вам розповім!
- Спагеті - 450 грам
- Печериці - 750 грам
- Вершки - 225 мілілітрів (вибирайте нежирні вершки)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, спеції, зелень - - За смаком
Печериці помийте і наріжте тонкими пластинами. У киплячу підсолену воду опустіть спагетті і варіть 7-8 хвилин (як зазначено на упаковці).
На гарячій сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо печериці до тих пір, поки вони не стануть золотистими, а вся вода з них не випарується.
Після 15 хвилин смаження додайте в сковороду вершки і соєвий соус. Смажте, помішуючи, 5 хвилин. Після цього додайте видавлений часник, сіль і спеції.
Злийте воду з готових спагетті і змішайте з з соусом. Подавати негайно. Смачного!