Спагеті з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті з горіхами, на відміну від пасти з соусом з волоських горіхів, готуються простіше і швидше. Просто додаються сирі волоські горіхи до «базової» пасті, приготовленої з оливковою олією і часником.
Дуже простий і зручний рецепт для великої компанії: блюдо готується буквально «на льоту». Волоські горіхи надають пасті легку гірчинку і незвичайний «хрусткий» смак.
- Спагеті - 180 грам (або вермішель, або лінгвіні)
- Горіхи волоські - 5 штук
- Каперсами солоні - 6-7 штук
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка свіжа - За смаком
1. Волоські волоські чистий, ядра перетворите у велику крихту зручним для вас способом: покладіть в пакет і розбийте качалкою або перейдіть в блендері 1-2 секунди.
2. У каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Поки спагетті варяться, в сковороді з гарячим оливковою олією злегка обсмажте нарізаний часник і каперси. Вимкніть плиту, додайте нарізану петрушку, горіхи і перемішайте.
3. У сковороду додайте проціджений спагетті, все добре перемішайте, прогрійте все разом і подавайте блюдо гарячим. Смачного!