Рецепт Соус з кокосового молока фото

Соус з кокосового молока
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Рекомендую любителям всього оригінального і нового рецепт приготування соусу з кокосового молока. З ним будь-яку м'ясну страву або проста курка заграють новими фарбами! Дивіться і записуйте!

Опис приготування:

Цей соус часто вживається в кухні Південно-Східної Азії, особливо у в'єтнамській або корейської. Для приготування соусу з кокосового молока знадобиться арахісове масло, молоко кокосове (консервоване), рибний соус, гостра паста каррі (через брак візьміть просто каррі), замість меду я іноді додаю дрібку стевії в порошку. В цілому кількість спецій і приправ, як і меду або гострої пасти, залежить від ваших смакових уподобань: хочете робіть соус більш гострим або навпаки солодшим.

  • Арахісове масло - 0, 5 склянки
  • Кокосова олія - 0, 5 склянки
  • Тайська паста каррі - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона або лайма - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рибний соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Мед - 0, 5-1 чайних ложки (за смаком )
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
соус з кокосового молока - фото крок 1
Отже, спершу підготуйте всі необхідні для соусу інгредієнти.
соус з кокосового молока - фото крок 2
Тепер викладіть все в глибоку ємність (у мене - салатник). Порядок викладання не важливий, адже ми все одно будемо все перемішувати. Головне - дотримуйтесь пропорції.
соус з кокосового молока - фото крок 3
Тепер перемішайте-збийте всі інгредієнти віночком.
Готовий соус можете зберігати в холодильнику, а можете відразу вжити в блюдо.
соус з кокосового молока - фото крок 4
Наприклад, в такому соусі можна дуже смачно згасити курку.
соус з кокосового молока - фото крок 5
Ось така апетитна курка з соусом готовим виходить.
соус з кокосового молока - фото крок 6
А взагалі готовий соус з кокосового молока підходить і для заправки салатом, і для рибних страв. Смачного!

Схожі рецепти