Рецепт Соус для гарнірів фото

Соус для гарнірів
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

За допомогою цього соусу можна «збагатити» будь-який гарнір: гречку, картопляне пюре, макарони, рис і т. d. Цей простий рецепти допоможе перетворити звичайнісіньке блюдо в дуже смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

Ви можете варити рис хоч кожен день і не переживати, що у вас на вечерю буде одне і теж блюдо. Тому що, з різними прянощами цей соус може"грати" по різному і надавати гарніру яскравих фарб. Соус краще готувати про запас. Настоявся кілька годин, він стають набагато смачніше і більш насиченою. А зберігатися в холодильнику соус може 2-3 дня.

  • Цукіні - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Крем - 1/2 склянки
  • Листя карі - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 3 Ст. Ложки
соус для гарнірів - фото крок 1
1. Поріжте цукіні на кубики. У каструлі на середньому вогні змішайте цукіні, чилі, каррі, сіль і воду. Готуйте протягом п'яти хвилин, не забуваючи помішувати.
соус для гарнірів - фото крок 2
2. Вимкніть вогонь. В ту ж каструлю додайте сметану і перемішайте її з цукіні.
соус для гарнірів - фото крок 3
3. На сковороді в маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю, додайте каррі і насіння гірчиці. Готуйте цибулю до золотистого.
соус для гарнірів - фото крок 4
4. Прянощі змішайте з цукіні. Готовий соус подавайте з рисом або іншим гарніром.

Схожі рецепти