Сосиски в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт приготування сосисок в томатному соусі дуже простий, але незвичайний. Вийде як би соус з сосисками! Дуже цікаво і смачно - спробуйте!
Опис приготування:
Цей простий рецепт сосисок в томатному соусі, звичайно, можна зробити ще простіше, і не робити сирну корочку. Можна просто зробити блюдо повністю на сковороді, і подавати з улюбленим гарніром, - тут вже ваші можливості не обмежені! Так що експериментуйте, знаходите своє, а я поки що розповім, як зробити сосиски в томатному соусі!
- Сосиски - 500 грам
- Крем - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 2 склянки (той, в якому варилися сосиски)
- Томатна паста - 1/3 склянки
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
1. Сосиски відварюємо, як зазначено на упаковці. Плівочки-оберточки знімаємо. Води не виливаємо.
2. На рослинному або вершковому маслі обсмажити борошно. Потім додамо бульйон з каструлі, томатну пасту, спеції. Тушкуємо на маленькому вогні, поки не загусне.
3. Тепер додамо сосиски і сметану, перемішаємо, ще раз доведемо до кипіння, і перекладаємо сосиски з підливою в форму для запікання. Посипаємо тертим сиром.
4. Запікаємо недовго, - просто, щоб сир розплавився і застиг в корочку. Посипаємо зеленню і подаємо до столу!