Солянка з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Солянка - для багатьох це блюдо асоціюється зі словами смачно, ситно і швидко. І так воно і є насправді. А тепер, завдяки мультиварці і нашим рецептом - це ще й просто!
В мультиварці виходить дуже ситна і смачна соляночка. Спочатку обсмажте в мультиварці реберця. Потім додайте цибулю і моркву. Трохи протушкувати і додайте інші інгредієнти - квашену і свіжу капусту, лавровий лист, чорнослив, сіль, перець і стакан води. Увімкніть режим гасіння і готуйте 2 годину. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Білокачанна капуста - 700 грам
- Свинячі ребра - 700 грам
- Квашена капуста - 350 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Свинячі ребра промийте, обсушити і обсмажити до рум'янцю в чаші мультиварки.
Потім додайте терту моркву і порізану цибулю, ще трохи протушкувати і вимкніть мультиварку.
Додайте квашену капусту і лавровий лист.
А також порізану свіжу капусту, чорнослив, сіль, перець і стакан води. Увімкніть режим гасіння і готуйте 2 годину. На стіл подавайте в гарячому вигляді.