Солянка з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Нема нічого кращого, ніж ситна і ароматна солянка для всієї родини на вечерю чи обід. Рекомендую рецепт приготування солянки з грибами і куркою.
Опис приготування:
Для приготування солянки з грибами і куркою нам знадобиться приблизно одна третина курки, можна взяти просто філе. Зі спецій раджу взяти суміш трав, наприклад, прованських. Ще я додаю сушений часник, томатну пасту і подрібнену зелень. Готову страву дуже густе виходить, схоже на спекотне.
- Капуста - 0, 5 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Опеньки - 200 грам
- Курка - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
Шаткуємо капусту.
Ріжемо картоплю.
Цибулю ріжемо кубиками, морквину тремо на тертці.
Помідори ріжемо часточками.
Гриби (у мене були опеньки) я розморожувати, промиваю і даю стекти воді. Курку теж промийте.
Гриби і курку теж ріжемо шматочками. Всі інгредієнти викладаємо в казан, заливаємо 3-4 склянками води, додаємо спеції, томатну пасту і зелень. Ставимо казан на маленький вогонь, тушкуємо протягом години.
Подаємо гарячої готову солянку з грибами і куркою. Смачного!
Подаємо гарячої готову солянку з грибами і куркою. Смачного!