Солянка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування солянки вимагає терпіння, але результат завжди того варто. Сьогодні я розповім, як мультиварка допоможе вам заощадити час і сили, не зраджуючи класичний смак солянки. Читайте рецепт!
Традиційна солянка - це суміш м'ясних делікатесів, густий бульйон і легка кислинка солоних огірків і лимона. Ну а в цілому це чудовий ситний суп. Додайте трохи каперсів для посилення смаку, прикрасьте ложечкою сметани, свіжою зеленню і насолоджуйтеся солянкою! Я розповім вам, як приготувати солянку в мультиварці, зберігши всі смакові якості і заощадивши час.
- Копченості - 1 кілограм (ви можете вибрати на свій смак. Сосиски, ковбаса, карбонат, окіст, грудинка - все підійде.)
- Солоні огірки - 400 грам
- Маслини - 100 грам (вам потрібні чорні маслини без кісточки.)
- Томатна паста - 140 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цибуля - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль, перець, лавровий лист, чорний перець горошком - - За смаком
Очистіть цибулю і поріжте його півкільцями.
Очищену моркву натріть на крупній тертці.
Налийте рослинне масло в чашу мультиварки і викладіть туди цибулю і моркву. Виберіть режим "випічка"/ "пиріг" .
Через 10 хвилин додайте до овочів томатну пасту. Смажте протягом 10 хвилин, час від часу помішуйте.
Поки овочі смажаться, наріжте кубиками солоні огірки.
Додайте порізані огірки до цибулі з морквою.
Вилийте огірковий розсіл в чашу мультиварки. Перемішайте і залиште гаситися на 5 хвилин.
Поки овочі гасяться, наріжте копченості невеликими шматочками.
Викладіть порізані копченості в мультиварку.
Наріжте маслини невеликими кільцями.
Наріжте лимон часточками.
Перекладіть лимон і маслини в мультиварку. Залийте продукти водою до позначки "максимум"
Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим "суп"/ "гасіння" і встановіть таймер на 30 хвилин. Як тільки ви почуєте звуковий сигнал, знайте - солянка готова!