Рецепт Пісна солянка в мультиварці фото

Пісна солянка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом пісної грибної солянки в мультиварці.

Це легке і в той же час ситне, по-справжньому весняний блюдо. Інгредієнти тут самі прості і доступні.

Опис приготування:

Блюдо підійде також і вегетаріанцям, і веганам, т.К. Зовсім не містить продуктів тваринного походження. Можна їсти його холодним і теплим. Також це хороший варіант для консервації! Zaintrigovanи? тоді дивіться, як приготувати пісну солянку в мультиварці.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Перець горошок - 4 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Цукор - За смаком
  • Оцтова есенція - 1/2 чайних ложки (можна і оцет)
пісна солянка в мультиварці - фото крок 1
Крок 1. Натріть на дрібній тертці моркву. Наріжте дрібно цибулю. Покладіть овочі в мультиварку, додайте трохи масла зверху. Увімкніть режим"Випічка" з 30 хвилин.
пісна солянка в мультиварці - фото крок 2
Крок 2. Після 30 хвилин відкрийте мультиварку і додайте туди нашатковану капусту. Поставте знову на 30 хвилин програму"Випічка" .
пісна солянка в мультиварці - фото крок 3
Крок 3. Додайте нарізані гриби (я взяла опеньки). Також додайте томатну пасту, сіль, цукор, перець, перець горошком, лавровий лист. Перемішайте все в мультиварці і залиште на 40 хвилин в режимі"Випічка" .
пісна солянка в мультиварці - фото крок 4
Крок 4. Після закінчення часу додайте оцет. Нехай все разом просто постоїть 15 хвилин ще. Потім блюдо можна їсти! Або перекладіть солянку в баночку в якості консервації.

Схожі рецепти