Пісна солянка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом пісної грибної солянки в мультиварці.
Це легке і в той же час ситне, по-справжньому весняний блюдо. Інгредієнти тут самі прості і доступні.
Блюдо підійде також і вегетаріанцям, і веганам, т.К. Зовсім не містить продуктів тваринного походження. Можна їсти його холодним і теплим. Також це хороший варіант для консервації! Zaintrigovanи? тоді дивіться, як приготувати пісну солянку в мультиварці.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Перець горошок - 4 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Цукор - За смаком
- Оцтова есенція - 1/2 чайних ложки (можна і оцет)
Крок 1. Натріть на дрібній тертці моркву. Наріжте дрібно цибулю. Покладіть овочі в мультиварку, додайте трохи масла зверху. Увімкніть режим "випічка" з 30 хвилин.
Крок 2. Після 30 хвилин відкрийте мультиварку і додайте туди нашатковану капусту. Поставте знову на 30 хвилин програму "випічка" .
Крок 3. Додайте нарізані гриби (я взяла опеньки). Також додайте томатну пасту, сіль, цукор, перець, перець горошком, лавровий лист. Перемішайте все в мультиварці і залиште на 40 хвилин в режимі "випічка" .
Крок 4. Після закінчення часу додайте оцет. Нехай все разом просто постоїть 15 хвилин ще. Потім блюдо можна їсти! Або перекладіть солянку в баночку в якості консервації.