Солодкий мигдаль
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченого мигдалю в солодкої глазурі з білка, цукру і кориці. Ділюся з вами секретним рецептом нашої сім'ї, як приготувати солодкий мигдаль. Це дивовижний варіант ласощі.
Солодкий мигдаль - легка закуска для дітей і дорослих. Прекрасне доповнення до десерту і порятунок у вигляді швидкого і енергетично цінного перекусу. Дуже часто від моїх гостей чую компліменти за прекрасне поєднання горішків з вином для аперитиву.
- Мигдаль - 0, 5 кілограма
- Яєчний білок - 1 штука
- Холодна вода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 склянки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
1
Розігрійте духовку до 120 градусів. Застеліть деко пергаментним папером або скористайтеся формою для випічки.
2
Збийте яєчний білок до утворення піни, додаючи воду.
3
У збитий білок відправте горіхи і добре перемішайте.
4
До горіхів додайте корицю, сіль і цукор. Рівномірно розкладіть на пергамент.
5
Випікати потрібно протягом 1 години в розігрітій передчасно духовці до золотистого кольору. Час від часу не забувайте помішувати.
6
Дайте солодкої оболонці застигнути і пересипте в піалу.