Рецепт Солодкий мигдаль фото

Солодкий мигдаль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Яйця , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування запеченого мигдалю в солодкої глазурі з білка, цукру і кориці. Ділюся з вами секретним рецептом нашої сім'ї, як приготувати солодкий мигдаль. Це дивовижний варіант ласощі.

Опис приготування:

Солодкий мигдаль - легка закуска для дітей і дорослих. Прекрасне доповнення до десерту і порятунок у вигляді швидкого і енергетично цінного перекусу. Дуже часто від моїх гостей чую компліменти за прекрасне поєднання горішків з вином для аперитиву.

  • Мигдаль - 0, 5 кілограма
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Холодна вода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
1
Розігрійте духовку до 120 градусів. Застеліть деко пергаментним папером або скористайтеся формою для випічки.
2
Збийте яєчний білок до утворення піни, додаючи воду.
3
У збитий білок відправте горіхи і добре перемішайте.
4
До горіхів додайте корицю, сіль і цукор. Рівномірно розкладіть на пергамент.
5
Випікати потрібно протягом 1 години в розігрітій передчасно духовці до золотистого кольору. Час від часу не забувайте помішувати.
6
Дайте солодкої оболонці застигнути і пересипте в піалу.

Схожі рецепти