Солодке різотто
(покроковий рецепт з фото)
Солодке різотто - ідеальне блюдо на сніданок! солодке, вершкове і неймовірно смачне. Особливо воно повинно сподобається дітям. Від рисової каші відрізняється більш текучої, кремовою концепцією.
Нижче я дам докладний опис, як приготувати солодке різотто. Для цього рецепта потрібно круглий рис багатий крохмалем, наприклад, сорт "арбор" . Як начинки можна використовувати будь-які фрукти і ягоди на ваш смак. Готується блюдо дуже просто, так що беріть на замітку!
- Вершки - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 25 грам
- Мал - 200 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Ягоди - 150 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Розтопити масло, додайте рис і обсмажуйте, помішуючи, близько 2 хвилин.
Молоко закип'ятити разом з вершками. Додайте чверть суміші, помішуйте, поки воно повністю не вбереться.
Додайте цукор, влийте ще порцію молока, варіть до випаровування. Повторіть ще два рази. В цілому, приготування різотто займе близько 20 хвилин.
Додайте ягоди до різотто і подавайте до столу.
Солодке різотто готове, смачного!