Софріто
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі простий рецепт приготування софріто - соусу, який у іспанців на всі випадки життя - і м'ясо, і риба, і овочеві страви подаються з ним. Готуємо іспанська соус простим рецептом.
Соус софріто - ідеально підходить для м'ясних страв, особливо для іспанських ковбасок. До того ж, його можна подавати і в холодному вигляді, і підігрівати для гарячих страв. Для приготування софріто іспанці використовують квіти кулантро - якщо таких не знайдете, сміливо використовуйте розмарин або петрушку. Дивимося рецепт.
- Цибуля - 2 штуки
- Перець - 2 штуки
- Часник - 20 зубчиків
- Пучок кінзи - 1 штука
- Kulantro - За смаком (при наявності)
Підготуйте інгредієнти. Допомога і чисті фрукти. Поріжте все на середні шматочки.
У блендері подрібніть все разом кілька разів. Маса повинна виходити однорідної.
Викладаємо софріто в контейнери: зберігаємо в холодильнику до подачі. Ось такий нескладний рецепт! Смачного!