Соєве м'ясо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соєве м'ясо є хорошою альтернативою свинині або яловичині, наприклад, в період після, коли м'ясо вживати заборонено. Пропоную хороший рецепт приготування соєвого м'яса в мультиварці.
До вашої уваги найпростіший рецепт приготування соєвого м'яса в мультиварці. Важливо розуміти, що ніяка соя не зрівняється з справжнім шматочком м'яса, проте виходить досить-таки смачно! М'ясо готується в мультиварці з овочами і подається до столу, як другу страву. На гарнір можна приготувати картопляне пюре. Хай щастить!
- М'ясо соєве - 1 штука (упаковка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 200 грам (у власному соку)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Шматочки соєвого м'яса замочіть на 10 хвилин в окропі. Потім воду злийте, а сою потрібно віджати.
Мультиварку встановіть в режим "жарка", влийте рослинне масло, а через пару хвилин додайте соєве м'ясо. Обсмажуйте до золотистої скоринки.
Кубиками наріжте цибулю і моркву, додайте їх до м'яса. Також додайте сіль, перець і паприку. Перемішайте і готуйте до красивого золотистого кольору овочів.
Тепер додайте помідори, кровоточити їх. Гасіть ще 5 хвилин.
Заливаємо інгредієнти водою, щоб повністю їх покрити. Готуємо в режимі "гасіння" 25 хвилин.
Готово! подавайте, присипавши подрібненою зеленню. Смачного!