Сочинський пиріг

Сочинський пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Раніше на сочинських пляжах часто продавали такий пиріг. Готується він досить просто, а виходить дуже смачним, ніжним. Розсипчасте пісочне тісто, легка прошарок меренги і волоських горіхів.

опис приготування:

Тісто для пирога тонко розкочується, волоські горіхи подрібнюються до великої крихти, білки збиваються з цукром в міцну меренгу. як вид, нічого складного, все просто. подробиці, як приготувати сочинський пиріг, дивіться в покроковому рецепті.

  • борошно— 3,5 склянки
  • Вершкове масло— 250 грам
  • жовток— 4 штуки(в тісто — 3 шт., для змащення — 1 шт.)
  • крем— 150 грам
  • ванілін— 1 щіпка
  • сода— 1/2 чайних ложки
  • оцет яблучний 6%  — 1 Ст. ложка
  • горіхи волоські— 250 грам
  • білок яєчний— 4 штуки
  • цукор— 1 Склянка
Сочинський пиріг - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Сочинський пиріг - фото крок 2 Масло з'єднайте з борошном, порубати в дрібну крихту. додайте жовтки, ванілін, погашену оцтом соду. Замісити м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку, покладіть в холодильник на 30 хвилин.

Сочинський пиріг - фото крок 3 Горіхи подрібнити в крупну крихту за допомогою блендера або м'ясорубки. Білки збийте з цукром до міцних піків.

Сочинський пиріг - фото крок 4 Тісто розділяється на три частини. Кожну розкачати в тонкий прямокутний пласт.

Сочинський пиріг - фото крок 5 Один пласт тіста викладіть на деко. По всьому тесту розподіліть половину горіхів, зверху — збитий білок.

Сочинський пиріг - фото крок 6 Потім накрийте другим шаром тіста. Повторіть начинку, накрийте третім шаром тіста. Змастіть тісто збитим жовтком. Надріжте верхній шар ножем на квадратики або ромбики, в центр яких розкладіть половинки волоських горіхів. Поставте пиріг пекти в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Сочинський пиріг - фото крок 7 пиріг остудіть. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі
Кета в фользі

Кета в фользі

Кета в фользі — смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш. опис приготування: Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги — шалено про...

читати далі
Слойки з варенням з листкового тіста

Слойки з варенням з листкового тіста

Перед вами простий рецепт приготування швидкої випічки з готового листкового тіста. В якості начинки можна використовувати фрукти, згущене молоко, сир і т.д. Я пропоную взяти варення, вийде смачно. опис приготування: Приготувати ці слойки не складе труднощів навіть недосвідченої господині. Адж...

читати далі