Сочевиця з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Поживна пісне блюдо, яке необхідно періодично включати в свій раціон. Гриби і сочевиця багаті білком, а якщо з'єднати? Отримаємо смачне і ароматне блюдо!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати сочевицю з печерицями. Блюдо ситне і поживне, білкове. Відмінне рішення для пісних днів. Існує кілька видів сочевиці: зелена, червона, коричнева і чорна. Найбільш доступними і поширеними є зелена і червона сочевиця. Коричнева сочевиця підійде для рагу і супів, так як при варінні вона стає дуже м'якою. Зелена сочевиця, завдяки горіховому смаку, ідеальна для салатів, вона зберігає форму і не розварюється так, як інші сорти. Червона сочевиця має м'який смак і використовується для пюре, так як вона швидко розм'якшується при варінні. Чорна сочевиця менш поширена і її додають у салати. Хай щастить!
- Сочевиця зелена - 1 Склянка
- Печериці - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень (кріп або петрушка) - За смаком